News

Soțul unei profesoare ucise în atacul de la școala din Texas a făcut infarct la două zile după tragedie. Bărbatul era devastat de durere

Gândul că soția lui nu mai este i-a adus și lui moartea. Soțul unei profesoare ucise în atacul de la școala din Texas a făcut infarct de supărare, la două zile după tragedie.
27.05.2022 | 11:37
Sotul unei profesoare ucise in atacul de la scoala din Texas a facut infarct la doua zile dupa tragedie Barbatul era devastat de durere
Cei doi erau căsătoriți de mai bine de 20 de ani. Sursa foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală în urma atacului armat de la o școală din Texas, săvârșit de un tânăr de 18 ani. Soțul unei profesoare ucise a făcut infarct la două zile după tragedie. Bărbatul era îndurerat de pierderea partenerei lui.

Bărbatul era căsătorit de 24 de ani cu profesoara ucisă la școala din Texas

Joe Garcia era căsătorit cu Irma Garcia de 24 de ani, iar împreună aveau patru copii. Deși medicii au sosit la locuința lui să-i salveze viața, efortul a fost în zadar, transmite Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă erau căsătoriți de 24 de ani, dragostea dintre Joe și Irma a început, de fapt, în urmă cu mai bine de 30 de ani. Cei patru copii ai lor au rămas acum orfani în doar 48 de ore.

Rudele spun că Joe Garcia era profund marcat că soția lui a plecat din această lume. ”Cred cu adevărat că Joe a murit pentru că i s-a frânt inima după ce şi-a pierdut iubirea vieţii sale”,  a spus Debra Austin, verişoară cu Irma Garcia.

ADVERTISEMENT

Profesoara încerca să-și apere elevii când a fost ucisă în atacul armat

Irma Garcia este una dintre cele două  profesoare care au fost omorâte la școala Uvalde, de către tânărul de 18 ani. Femeia a încercat să-și apere elevii.

De altfel, Irma Garcia preda de 23 de ani elevilor ei, iar în 2021 a fost numită ”profesorul anului”, datorită performanțelor sale și a faptului că mulți dintre copii și părinți o îndrăgeau.

ADVERTISEMENT

În total, 19 minori și două cadre didactice au fost ucise în atacul armat. În acea zi, agresorul de 18 ani și-a cumpărat două arme de asalt, ca un cadou pentru ziua sa de naștere. Mai mult, cu puțin timp înainte de a da buzna în unitatea de învățământ și-a împușcat și bunica în cap.

”Speram devenind preşedinte să nu am de a face cu asta. Când, pentru numele lui Dumnezeu, vom înfrunta cu lobby-ul armelor?.

ADVERTISEMENT

Nu-mi spuneţi că nu putem avea un impact asupra acestui măcel”, a fost reacția lui Joe Biden, președintele SUA, în urma atacului din Texas.

ADVERTISEMENT
Tags: