Premier League

Southampton – Chelsea 0-3. Londonezii sunt lideri în Premier League. Video

07.10.2018 | 18:06
Southampton  Chelsea 03 Londonezii sunt lideri in Premier League Video
ADVERTISEMENT

Întâlnirea Southampton – Chelsea are loc duminică, de la ora 16:15 şi contează pentru etapa a 8-a din Premier League. Chelsea are un parcurs foarte bun sub conducerea italianului Maurizio Sarri şi vedeta echipei, belgianul Eden Hazard, a declarat că şi-ar dori ca actualul său antrenor de la club să devină şi selecţioner al reprezentativei ţării sale. Asta în condiţiile în care cu actualul selecţioner, Roberto Martinez, Belgia a reuşit cea mai bună perfomanţă a sa la un turneu final de Campionat Mondial, medalia de bronz, după finala mică adjudecată cu 2-0 în faţa Angliei. Southampton a avut meci în cursul săptămânii în Cupa Ligii la Everton şi a reuşit calificarea după lovituri de pedeapsă. Chelsea a jucat joi seară în a doua rundă a grupei L din Europa League, cu ungurii de la Mol VIDI la Londra. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 18:07 / Final de meci. Chelsea se impune fără emoții cu 3-0 și urcă pe primul loc în clasamentyul din Premier League.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:05 / Alvaro Morata marchează golul de 3-0.

 

UPDATE, ora 17:32 / Londonezii își măresc avantajul după reușita lui Ross Barkley

 

UPDATE, ora 16:48 / Chelsea intră în avantaj cu golul lui Eden Hazard.


Min. 1 – A început meciul

Echipe de start Southampton - Chelsea
Echipe de start Southampton – Chelsea

În clasament, Southampton ocupă doar locul 16, cu 5 puncte, reuşind o singură victorie în 7 etape şi anunţându-se un sezon greu, în partea de jos a ierarhiei. Chelsea e o surpriză plăcută, ocupând treeapta de bronz, cu 17 puncte, din cinci victorii şi două egaluri.

Southampton – Chelsea Live Video pe Telekom Sport

Echipa lui Maurizio Sarri joacă un fotbal frumos şi în ultima etapă a fost foarte aproape, la câteva zeci de secunde, pentru a produce prima înfrângere celor de la FC Liverpool, însă o execuţie de excepţie a lui Sturridge i-a salvat pe cormorani, care rămân şi ei neînvinşi, la fel ca şi Manchester City. Şi nu sunt puţini cei care, seduşi de jocul echipei lui Sarri, susţin că londonezii se vor bate la titlu, după ce l-au cucerit în 2017, dar cu Antonio Conte pe bancă.

ADVERTISEMENT

Din 1966 şi până astăzi sunt exact 36 de meciuri jucate la Southampton între cele două echipe. Chelsea a câştigat 17, gazdele 10 şi 9 partide s-au terminat la egalitate. Golaveraj 46-57. Ultima dată când “sfinţii” i-au blagoslovit pe londonezi a fost în 2013, meciul s-a terminat atunci cu scorul de 2-1. De atunci încolo însă Chelsea a câştigat mereu, sezonul trecut într-un mod dramatic. Southampton avea 2-0 în minutul 74, însă dubla lui Giroud şi golul lui Hazard au adus succesul oaspeţilor.

Southampton - Chelsea a fost 2-3 sezonul trecut. după ce londnezii au revenit de la 2-0 în ultimul sfert de oră din meci. Imagine din acel joc
Southampton – Chelsea a fost 2-3 sezonul trecut. după ce londnezii au revenit de la 2-0 în ultimul sfert de oră din meci

Pentru acest meci cele două echipe nu au probleme majore de lot, de la oaspeţi doar Christensen fiind sigur out. Chelsea joacă foarte ofensiv, spre deosebire de mandatul lui Antonio Conte, în care era o echipă închisă, al cărei obiectiv era prima dată să nu primească gol şi abia apoi să marcheze. În ultima etapă de campionat Southampton a pierdut cu 2-0 pe terenul lui Wolverhampton.

ADVERTISEMENT