Pellegrino nu mai e ”sfânt”. I-a fost fatal eşecul de la Newcastle

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
13/03/2018, 08:59
Pellegrino nu mai e ”sfânt”. I-a fost fatal eşecul de la Newcastle

Mai sunt încă opt etape din actualul sezon de Premier League şi există în continuare multe necunoscute la ambii poli ai clasamentului. Dacă Manchester City e demult campioană, rămâne de văzut cine va termina pe podium şi cine va merge în Champions League, iar jos pare că West Bromwich Albion a luat-o definitiv spre Championship, dar alte două locuri sunt fierbinţi şi mai multe echipe se bat pentru a le evita.

Printre acestea se află şi Southampton, care, momentan, ocupă prima poziţie de deasupra liniei, dar avansul e fragil, un singur punct, faţă de Crystal Palace şi Stoke City. Nu sunt încă scutite de griji West Ham, Huddersfield, Swansea, Newcastle, Bournemouth şi Brighton. Însă sfinţii au decis să producă un şoc la echipă şi au făcut-o.

Southampton, o victorie în ultimele 17 meciuri

Au renunţat la serviciile antrenorului argentinian Mauricio Pellegrini. Sud.-americanului i-a fost fatal eşecul din ultima rundă, 0-3 la Newcastle. Practic a fost executat după ce l-a bătut Rafa Benitez, cel care i-a fost antrenor şi apoi lângă care a lucrat ca secund. În 28 de meciuri Southampton a adunat doar 5 victorii şi 13 egaluri, iar în ultimele 17 partide a câştigat doar pe terenul lui West Bromwich cu 3-2.

Pep Guardiola, care îl cunoaşte pe Pellegrino încă de pe vremea când acesta făcea treabă bună la Alaves, şi-a exprimat regretul, dar crede că Pellegrino va găsi repede un alt angajament şi va demonstra că e un antrenor bun. Momentan, există două nume pe lista posibililor succesori: Marco Silva, fost la Watford şi Slavisa Jokanaovic, aflat la echipa de ligă secundă Fulham, care luptă pentru promovare.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×