Hotnews

ŞPAGĂ RECORD luată de un POLIŢIST

Adrian Bota, un poliţist din Satu Mare, a luat nu mai puţin de 180.000 de euro în bani, două terenuri, haine şi încălţăminte de lux, pentru a scăpa de închisoare un interlop, informează...
Autor: Ionuţ Cataramă | 26.04.2015 | 10:47
ŞPAGĂ RECORD luată de un POLIŢIST

Adrian Bota, un poliţist din Satu Mare, a luat nu mai puţin de 180.000 de euro în bani, două terenuri, haine şi încălţăminte de lux, pentru a scăpa de închisoare un interlop, informează România TV. Bărbatul este cunoscut pentru viaţa extravagantă, cu care se afişează şi pe Internet.

Comisarul Adrian Bota i-a promis unui interlop din Satu Mare că îl scapă de dosarul de tâlhărie în care a fost condamnat la şapte ani de puşcărie.

În schimbul serviciilor sale, poliţistul a cerut bani, două terenuri, mobilă şi haine scumpe. În total: 180.000 de euro.

Interlopul a bătut palma cu poliţistul, însă l-a turnat apoi la DNA. Odată ajuns pe mâna procurorilor, comisarul a fost arestat preventiv pentru luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani.

Poliţistul este un personaj cunoscut în Satu Mare, mai ales pentru felul în care îi place să se afişeze. Căsătorit cu fosta şefă a organizaţiei judeţene a PMP, comisarului îi place luxul: pe profilul de pe un site de socializare el apare în fotografii alături de dansatoare exotice şi mereu îmbrăcat la patru ace.

Vezi VIDEO AICI

Sursă: www.romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!