Fotbal international

VIDEO. Anglia-Spania, meci superb cu Haţegan la centru! Gol în min. 96

Italia şi Germania au terminat la egalitate, scor 0-0. Acelaşi scor a fost înregistrat şi la Franţa - Coasta de Fildeş. Anglia - Spania a fost mult mai animat, scorul final fiind 2-2, cu Spania...
16.11.2016 | 00:07
VIDEO AngliaSpania meci superb cu Hategan la centru Gol in min 96

Italia şi Germania au terminat la egalitate, scor 0-0. Acelaşi scor a fost înregistrat şi la Franţa – Coasta de Fildeş. Anglia – Spania a fost mult mai animat, scorul final fiind 2-2, cu Spania restabilind egalitatea în minutul 90+6, după ce în minutul 88 era condusă cu 2-0! Partida a fost arbitrată de românul Ovidiu Haţegan.

Italia – Germania 0-0

italia

Anglia -Spania 2-2 (Lallana 8 pen., Vardy 48/ Aspas 89, Isco 90+6)

* Vardy marjorează diferenţa.

* Haţegan a acordat un penalty în minutul 8 după ce Pepe Reina l-a pus la pămînt pe Vardy.

pania

Franţa – Coasta de Fildeş 0-0

franta

Toate amicalele de marţi:

amicale

UPDATE, ORA 15:50. Ovidiu Haţegan va arbitra la centru partida dintre Anglia şi Spania. Un alt ”fluieraş” din România, Radu Petrescu, va oficializa partida Franţa – Coasta de Fildeş.

fcsb-din56-resize

amicale

Germania se deplasează în Italia fără Manuel Neuer şi alţi cîţiva jucători importanţi cum ar fi Toni Kroos, Julian Draxler sau Andre Schurrle. Meciul se joacă pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano. Este prima confruntare dintre cele două echipe după meciul dramatic din sferturil Campionatului, atunci cînd Germania s-a impus la loviturile de departajare. Înainte de meciul cu Italia, nemţii au fost la Vatican, acolo unde s-au întîlnit cu Papa Francisc.

Sferturile de la Euro 2016

Semifinala Cupei Mondiale din 2016

Anglia – Spania este alt meci interesant. Acesta se dispută pe stadionul Wembley din Londra. Anglia a iregistrat o singură înfrîngere în precedentele 13 partide disputate acasă, 0-1 cu Olanda. De partea celaltă, Spania are o serie de opt meciuri consecutive în care n-a simţit gustul înfrîngerii.