Fotbal international

Spania – Anglia 2-3. Victorie uriașă a britanicilor! Ibericii primesc trei goluri acasă după 27 de ani. Video

15.10.2018 | 23:40
Spania  Anglia 23 Victorie uriasa a britanicilor Ibericii primesc trei goluri acasa dupa 27 de ani Video

Meciul Spania – Anglia a avut loc luni, 15 octombrie, în cadrul grupei 4 din prima divizie a Ligii Naţiunilor, pe stadionul lui Betis Sevilla, Benito Villamarin. După primele două partide Spania avea punctaj maxim. A învins Anglia în Insulă cu 2-1, iar în următorul meci a călcat în picioare vicecampioana mondială, Croaţia, căreia i-a administrat cea mai ruşinoasă înfrângere din istorie, la scor de tenis: 6-0! Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23:41 / Anglia se impune la Sevilla în fața Spaniei cu scorul de 3-2. Ibericii au primit pentru prima dată în ultimii 27 de ani trei goluri pe teren propriu. După acest rezultat clasamentul grupei este următorul: 1. Spania 6 puncte (3 jocuri), 2. Anglia 4 puncte (3 jocuri), 3. Croația 1 punct (2 jocuri).


UPDATE, ora 23:39 / Alvaro Morata înscrie pentru 2-3 în minutul 90+8.


UPDATE, ora 23:01 / Paco Alcacer reduce din diferență cu o lovitură de cap după un corner executat de Marco Asensio.


UPDATE, ora 22:23 / Anglia și-a mărit avantajul la 3-0 prin reușita lui Raheem Sterling.


UPDATE, ora 22:15 / Marcus Rashford înscrie golul doi al englezilor din pasa lui Harry Kane.


UPDATE, ora 22:04 / Raheem Sterling deschide scorul după o pasă primită de la Marcus Rashford.


UPDATE, ora 21.21. Echipele de start:

Spania: De Gea- Jonny, Nacho, Ramos, Alonso- Busquets, Saul- Thiago, Asensio, Rodrigo- Iago Aspas.

Antrenor: Luis Enrique

Anglia: Pickford- Trippier, Maguire, Gomez, Chilwell-  Dier, Barkley, Winks- Sterling- Kane, Rashford.

Antrenor: Gareth Southgate


Anglia are doar un punct, după eşecul de acasă cu ibericii, meci în care insularii au deschis scorul, a urmat un 0-0 în Croaţia. Pentru a mai păstra şanse la locul 1 oamenii lui Gareth Southgate nu au decât varianta victoriei pe terenul Spaniei. O misiune grea, pentru că Furia Roja sub comanda lui Luis Enrique arată din nou foarte bine pusă la punct.

Spania – Anglia, LIVE STREAM în grupa 4 a primei divizii în Liga Naţiunilor

Cele două echipe naţionale nu s-au mai întâlnit decât o singură dată în istoria meciurilor lor directe în preliminariile unei competiţii. S-a întâmplat în 1968, pentru Campionatul European şi Anglia s-a impus în ambele partide, 2-1 pe pământ iberic şi 1-0 acasă. Spaniolii au un moral excelent, după startul lansat în competiţia nou înfiinţată de UEFA şi se va juca la Sevilla cu casa închisă, biletele fiind epuizate în mai puţin de 24 de ore!

Spania – Anglia LIVE VIDEO

Din păcate, iubitorii fotbalului din ţara noastră şi, cu siguranţă, printre ei mulţi susţinători ai celor două echipe naţionale, nu vor putea viziona în direct la vreun post de televiziune meciul de la Sevilla, dintre Spania şi Anglia. Faptul că nici o televiziune de la noi nu a achiziţionat drepturile de transmisie ale meciurilor din Liga Naţiunilor, cu excepţia partidelor României, exclusiv pe PRO TV, privează aşadar pe mulţi fani ai balonului rotund de un regal fotbalistic. Puteţi însă urmări pas cu pas ce se întâmplă la Sevilla, în format live video, accesând siteul FANATIK.RO. 

Spania – Anglia, cote la pariuri

Este clar meciul zilei în toate diviziile din Liga Naţiunilor. După startul lansat şi succes reuşit de iberici chiar în Anglia Spania are cotă de 1,65 pentru a câştiga şi acest meci. Egalul are 3,75, iar un eventual succes al oaspeţilor are nu mai puţin de 5,60. La pariul şansă dublă cota pentru 1X este simbolică, doar 1,15, cea pentru 12 destul de mică, 1,27, dar şansă dublă X2 are o cotă uriaşă, 2,25. Spania are 2,16 să câştige prima repriză, 2,14 este egalul, iar 5,55 să conducă Anglia.

Spania - Anglia în Liga Naţiunilor. Spania este în mare formă sub conducerea lui Luis Enrique. A spulberat Croaţia cu 6-0
Spania – Anglia în Liga Naţiunilor. Spania este în mare formă sub conducerea lui Luis Enrique

În schimb, bookmakerii nu prea văd multe goluri în acest meci, deşi în tur a fost 2-1 pentru iberici, deci s-au înscris trei goluri: 1,33 pentru peste 1,5, 2,20 pentru over 2,5. Un gol marcat de oamenii lui Luis Enrique are doar 1,15, în schimb unul reuşit de englezi 1,68, iar varianta GG e cotată cu 1,95. Cel mai bine cotat este pariul înscriu ambele şi se marchează minim trei goluri, cotă 2,30.

Tags: