Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Spania ar putea fi amendată dacă îl folosește pe Lamine Yamal în meciul cu Albania de la Euro 2024! Motivul este halucinant

Spania riscă să încalce o regulă nemțească din cauza lui Laime Yamal. Folosirea adolescentului împotriva Albaniei ar atrage după sine o amendă uriașă
24.06.2024 | 09:57
Spania ar putea fi amendata daca il foloseste pe Lamine Yamal in meciul cu Albania de la Euro 2024 Motivul este halucinant
Spania ar putea fi amendată dacă îl folosește pe Lamine Yamal în meciul cu Albania de la Euro 2024. Motivul este halucinant. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Spania riscă să primească o amendă uriașă dacă îl folosește pe Lamine Yamal contra Albaniei în ultimul meci din Grupa B de la Euro 2024. Totul din cauza unei reguli germane extrem de dure.

Spania riscă o amendă uriașă la meciul cu Albania din cauza lui Lamine Yamal

Spania e deja calificată în optimile Campionatului European, după ce a câștigat fără emoții primele două meciuri, cu Croația și Italia, scor 3-0, respectiv 1-0. „Furia Roja” mai are nevoie de un singur punct pentru a își consolida fotoliul de lider în Grupa B.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci din grupă, selecționata pregătită de Luis de la Fuente va juca împotriva Albaniei. Confruntarea are loc luni, 24 iunie, de la ora 22:00 (21:00, ora Germaniei), pe Merkur Spiel-Arena din Dusseldorf.

Selecționerul ibericilor are însă o dilemă. Nu știe dacă să îl folosească sau nu pe Lamine Yamal (16 ani), cel mai tânăr debutant la un turneu final de Campionat European.

ADVERTISEMENT

În Germania, tinerii sub 18 ani, indiferent că sunt nemți sau străini, nu au voie să lucreze mai târziu de ora 20:00. Cotidianul BILD, citat de Cadena Cope, scrie că există excepții pentru ca sportivii să își desfășoare activitatea până la ora 23:00, atunci când se termină în Germania meciul Albania – Spania.

Totuși, având în vedere că trebuie să spele și să se schimbe și, eventual, să participe la activitățile cu mass media, durata la care Yamal s-ar afla la lucru s-ar extinde până aproape de miezul nopții în Germania.

ADVERTISEMENT

Astfel, spaniolii ar putea încălca această regulă dacă decid să îl folosească pe Yamal până la finalul meciului cu Albania. Adolescentul Barcelonei a început ca titular ambele meciuri ale ibericilor de la Euro 2024.

Cu ce bani ar urma să fie sancționată Federația Spaniolă de Fotbal

În fazele eliminatorii de la Euro 2024, va fi aproape imposibil ca Luis de la Fuente să nu îl folosească pe Lamine Yamal după ora 20:00, având în vedere că, pe măsură ce turneul avansează, meciurile vor fi doar seara și cu riscul de a avea parte de prelungiri.

ADVERTISEMENT

În cazul în care spaniolii înalcă această regulă, autoritățile din Germania ar putea lua măsuri. Dacă se va întâmpla acest lucru, Federația Spaniolă de Fotbal riscă să fie sancționată cu o amendă în valoare de 30.000 de euro.

Cu toate acestea, sunt șanse bune ca Spania să scape nepedepsită chiar dacă încalcă această regulă. Legea respectivă spune că minorii n-au voie să lucreze după ora 20:00 pentru ca bunăstarea lor să nu fie pusă în pericol. Cu siguranță nu este însă cazul lui Lamine Yamal.

ADVERTISEMENT
1,50 este cota Betano pentru „2 solist” la Albania - Spania de la Euro 2024
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!