Pariuri sportive

Spania e principala favorită la câștigarea Euro 2024. Profită de cota zilei și dă lovitura!

Chiar dacă Euro 2024 ia o nouă pauză de două zile, microbiștii pot face în continuare profit cu pariurile antepost, iar cotele zilei de la MOZZART BET le stau la dispoziție.
02.07.2024 | 18:42
Spania e principala favorita la castigarea Euro 2024 Profita de cota zilei si da lovitura
Microbiștii care vor miza pe victoria finală a Spaniei la Euro 2024 își vor multiplica banii de cinci ori cu cota zilei. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Campionatul European din Germania a ajuns la faza sferturilor de finală, sita cerne din ce în ce mai des, iar cele 8 naționale rămase în competiție încep să spere că vor pune mâna pe marele trofeu. La fel cum speră și microbiștii că vor da lovitura la pariuri cu cotele pe care le au la dispoziție zilnic la MOZZART BET.

Spania a devenit principala candidată la câștigarea Euro 2024. Profită de cota zilei și dă acum lovitura!

Euro 2024 se apropie cu pași repezi de final, naționalele și-au dezvăluit cam toate secretele, iar specialiștii și casele de pariuri au început să recalculeze șansele fiecăreia de a deveni campioane continentale. Situația la ora actuală diferă mult față de previziunile de la începutul turneului final, ierarhia favoritelor cunoscând o schimbare importantă.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, deși practică cel mai urât și plictisitor fotbal de la acest European, fiind o dezamăgire maximă, Anglia rămâne pe primul loc, cu o cotă de 5,00, față de 4,50 cât avea la startul competiției. Englezii sunt considerați în continuare printre favoriți nu datorită prestației de până acum, ci pentru că au un traseu extrem de facil până în ultimul act.

Nu același lucru se poate spune și despre naționala Spaniei, care a egalat Anglia în ceea ce privește cotele pentru câștigarea Euro 2024. Evoluțiile excelente în primele 4 partide le-au adus ibericilor o scădere a cotei de la 9,00, cât aveau la startul turneului, până la 5,00, cât au înaintea sfertului cu Germania.

ADVERTISEMENT

Însă, spre deosebire de englezi, spaniolii au parte de un traseu infernal în continuare. Vor da peste Germania, a treia favorită, în sferturile de finală, urmând ca în cazul unei eventuale calificări să întâlnească în semifinalele învingătoarea din Franța și Portugalia. Adversari de calibru, ce nu pot fi comparați cu o Elveție, Austrie sau Turcie, aflate pe jumătatea de tablou a Angliei.

Cu 4 victorii din tot atâtea posibile, „Furia Roja” a arătat cel mai bine dintre toate echipele prezente în Germania, iar microbiștii care vor să mizeze pe un triumf final al ibericilor ar putea miza cu încredere pe această variantă. Și dacă vor să dea lovitura la pariuri, au șansa să câștige bani adevărați cu o cotă a zilei de 5,00, pe care MOZZART BET o oferă pentru pronosticul „Spania câștigă Euro 20254”.

ADVERTISEMENT

Spania, parcurs perfect la Euro 2024

Ghinionul Spaniei la Euro 2024 a apărut încă de la tragerea la sorți. A nimerit într-o „grupă a morții” cu Croația, Italia și Albania, pe care a câștigat-o însă într-o manieră categorică, obținând maximum de puncte. A dat peste Georgia în optimile de finală, de care a trecut un categoric 4-1, iar acum așteaptă cu mare încredere duelul din sferturi cu țara gazdă Germania.

Tot la MOZZART BET, pe lângă cota primită la câștigarea trofeului, Spania mai are și o cotă de 3,30 că va juca finala Euro 2024. Iar pariorii care vor să mizeze pe un eșec al ibericilor au la dispoziție o cotă de 4,00 că vor fi eliminați în semifinale și una de 6,00 că vor pierde finala.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Anglia și Spania, în topul echipelor favorite la câștigarea Campioinatului European mai regăsim Germania – cotă 5,50, Franța – cotă 5,50, Portugalia – cotă 8,50 sau Elveția – cotă 17,00.

  • 5,00 este cota oferită de MOZZART BET pentru pronosticul „Spania câștigă Euro 20254”

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat