Pariuri sportive

Spania – Franța, prima semifinală de la EURO 2024! Profită din plin pe o ploaie de cornere cu pariul zilei

Spania - Franța este prima semifinală de la EURO 2024, marți, 9 iulie, ora 22:00. Sunt așteptate o mulțime de cornere la duelul ce se anunță a fi unul extrem de spectaculos.
08.07.2024 | 21:28
Spania  Franta prima semifinala de la EURO 2024 Profita din plin pe o ploaie de cornere cu pariul zilei
Spania - Franța este prima semifinală de la EURO 2024. Pariurile pe cornere pot aduce un profit fabulos. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Spania și Franța își măsoară forțele în prima semifinală de la EURO 2024, marți, 9 iulie, ora 22:00, pe Allianz Arena din Munchen. Miza este de-a dreptul uriașă, iar cele două naționale sunt așteptate să se arunce în atac. Profită din plin cu pariul zilei la FAVBET pe o sumedenie de cornere.

Spania – Franța, prima semifinală de la EURO 2024! Profită din plin pe o ploaie de cornere cu pariul zilei

Spania și Franța se ciocnesc în drumul spre finala EURO 2024 de la Berlin. Ibericii au impresionat de-a lungul acestui turneu final, obținând victorii pe linie împotriva unor naționale de top, precum Italia, Croația sau Germania.

ADVERTISEMENT

Naționala lui Luis de la Fuente a câștigat toate cele 3 meciuri din grupă și le-a eliminat în fazele superioare pe Georgia și pe țara-gazdă a Campionatului European din 2024. De cealaltă parte, deși nu a impresionat prin evoluții, naționala Franței rămâne o prezentă constantă în fazele superioare ale turneelor finale.

Vicecampioană mondială en-titre, naționala lui Didier Deschamps a obținut două victorii până acum la EURO 2024 cu Austria (1-0) și Belgia (1-0), dar și două remize cu Olanda (0-0) și Polonia (1-1). În sferturi, finalista EURO 2016 a trecut de Portugalia, la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Spania pleacă ușor favorită în meciul cu Franța. „La Furia Roja” are o forță ofensivă de invidiat, reușind să marcheze 11 goluri în cele 5 meciuri disputate până în semifinale. De-a lungul timpului, duelurile dintre Spania și Franța au fost extrem de spectaculoase, cu multe goluri, la fel cum este așteptat să fie și meciul de marți seară.

Pariorii pot da lovitura cu prima semifinală de la EURO 2024. Pariul zilei la FAVBET presupune varianta „total cornere la Spania – Franța: peste 11,5”, care are o cotă de 3,28, foarte ofertantă.

ADVERTISEMENT

Spania, încredere deplină pentru meciul cu Franța

Pe lângă atacul stelar, Spania se poate lăuda și cu o defensivă de fier. În cele 5 meciuri disputate până acum la turneul final, naționala lui Luis de la Fuente a primit un singur gol, de la Georgia, în faza optimilor de finală.

Mai mult decât atât, statistica stă de partea ibericilor. În șapte din ultimele opt confruntări directe, Franța a marcat un singur gol sau mai puțin în poarta Spaniei. Naționala „Cocoșului Galic” a ajuns în semifinale, deși niciunul dintre jucătorii din Hexagon nu a marcat vreun gol din acțiune.

ADVERTISEMENT

Pasionații de pariuri pot face profit cu pariul zilei la FAVBET care propune pronosticul „total cornere la Spania – Franța: peste 11,5”. Varianta a primit cota 3,28 la FAVBET, extrem de avantajoasă.

  • 3,28 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul ”total cornere la Spania – Franța: peste 11,5”

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Admitere liceu 2024. Greşeala comisă de elevi cu medii de 8, care au...
Admitere liceu 2024. Greşeala comisă de elevi cu medii de 8, care au rămas pe dinafară
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși