Fotbal international

Spania – Germania 1-1, în Grupa E la Campionatul Mondial 2022. Rezervele Morata și Fullkrug punctează pentru o remiză. Video

Toate informaţiile despre Spania - Germania din Grupa E a turneului final CM 2022: absenţe, accidentări, cote la pariuri şi televizări.
27.11.2022 | 22:55
Spania  Germania 11 in Grupa E la Campionatul Mondial 2022 Rezervele Morata si Fullkrug puncteaza pentru o remiza Video
Fullkrug reușește să restabilească egalitatea. Foto: FIFA.com
ADVERTISEMENT
27-11-2022
20:03

Spania - Germania 1-1 (Morata 62 / Fullkrug 83)

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min.90+6: Final de meci.

Min.90+5: Sane scapă singur, dar nu șutează, încearcă să-l dribleze pe Unai, centrează, dar Busquets respinge.

Min.83: GOOOL Germania. Acțiune rapidă a Germaniei, Musiala primește o minge, o preia, dar o lasă apoi lui Fullkrug, care finalizează cu o ”bombă” la colțul lung.

Min.79: O minge lovește mâna lui Busquets în suprafața de pedeapsă, dar arbitrul lasă jocul să continue, iar oficialii VAR nu intervin.

68.895 de spectatori potrivit cifrelor oficiale FIFA.

Min.73: Musiala trece de Jordi Alba, centrează, dar Fullkrug nu reușește să-i ia fața lui Rodri. În faza imediat următoare, Unai Simon intervine salvator în fața lui Musiala.

Min.70: După ce Luis Enrique a făcut două modificări (Koke și Nico Williams în locul lui Gavi și Asensio), mută și Flick. Ies Gundogan, Muller și Kehrer, intră Sane, Fullkrug și Klostermann.

Min.65: Marco Asensio primește o pasă foarte bună, dar șutul său nu prinde ținta.

Min.62: GOOOL Spania. Olmo combină cu Jordi Alba, acesta pasează printre la Alvaro Morata, care reia din prima, la colțul scurt. Al doilea gol pentru Morata și al doilea assist pentru Alba la acest Mondial.

Min.57: Unai Simon dă o pasă la bătaie, nemții interceptează, Kimmich șutează plasat, dar Unai Simon își repară greșeala.

Min.54: Morata intră în locul lui Ferran Torres.

Min.46: Start repriza a doua.

27-11-2022
19:00

Egalitate, 0-0, la pauză, cu o bară pentru Spania și un gol anulat al Germaniei

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min.45+3: Final de primă repriză.

Min.45: Rudiger șutează tare, din colțul careului de 16 metri, Unai Simon prinde în doi timpi.

Min.40: Kimmich execută o lovitură liberă din banda dreaptă, Rudiger înscrie cu capul, dar golul este anulat de VAR pentru ofsaid.

Min.36: Musiala blochează in extremis șutul lui Ferran Torres.

Min.27: Olmo îl găsește pe Ferran Torres în careu, dar acesta pierde un tempo, iar șutul său este blocat de Raum.

Min.25: Gnabry șutează de la marginea careului, puțin pe lângă.

Min.22: Jordi Alba șutează de la 20 de metri lateral stânga, puțin pe lângă poartă.

Min.7: Prima ocazie de gol le aparține ibericilor. Dani Olmo șutează, Neuer respinge în bară și până la urmă totul se termină cu un corner.

Min.1: Start meci.

27-11-2022
17:55

Echipele de start la Spania - Germania

Spania: Simon (Athletic Bilbao) – Carvajal (Real Madrid), Rodri (Manchester City), Laporte (Manchester City), Alba (Barcelona) – Pedri (Barcelona), Busquets (Barcelona), Gavi (Barcelona) – Asensio (Real Madrid), Olmo (RB Leipzig), F. Torres (Barcelona). Rezerve: Sanchez, Raya – Azpilicueta, Garcia, P. Torres, Balde, Llorente, Koke, Guillamon, Soler, Morata, N. Williams, Sarabia, Fati. Selecţioner: Luis Enrique

Germania: Neuer (Bayern Munchen) – Kehrer (West Ham United), Rudiger (Real Madrid), Raum (RB Leipzig) – Kimmich (Bayern Munchen), Gundogan (Manchester City) – Gnabry (Bayern Munchen), Goretzka (Bayern Munchen), Musiala (Bayern Munchen) – Muller (Bayern Munchen). Rezerve: Trapp, Ter Stegen – Ginter, Klostermann, Gunter, Bella-Kotchap, Gotze, Brandt, Havertz, Fullkrug, Hofmann, Sane, Adeyemi, Moukoko. Selecţioner: Hansi Flick.

Meciul Spania – Germania are loc duminică, 27 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în etapa 2 din Grupa E la Campionatul Mondial din Qatar. Este duelul dintre două campioane mondiale considerate favorite imense la optimi din această grupă. Însă Spania a surclasat Costa Rica, scor 7-0, iar Germania a dus fanii la infarct, după 1-2 cu Japonia.

Spania – Germania, al doilea meci din etapa a 2-a din Grupa E la Campionatul Mondial 2022

Spania – Germania este oricând un duel de gală. Se întâlnesc două dintre cele mai bune echipe naţionale din lume, cu titluri europene şi mondiale în vitrină şi două stiluri de joc total diferite, cel iberic foarte tehnic şi în viteză, cel german bazat pe disciplină tactică şi multă forţă.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul dintre Spania şi Germania

Confruntarea Spania – Germania se desfăşoară duminică, 27 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul “Al Bayt” din oraşul Al Khor  în etapa a 2-a din grupa E la turneul final al CM din Qatar. Este al doilea stadion ca mărime din cele de la turneul final, locul unde s-a jucat prima partidă a turneului final, Qatar – Ecuador 0-2.

După acel prim joc, prin care s-a văzut clar că din păcate Qatar va rămâne în istorie drept cea mai slabă ţară gadă a unui campionat mondial, aici s-au mai disputat întâlnirile: Maroc – Croaţia 0-0 şi Anglia – SUA 0-0, spectatorii văzând goluri doar în uvertura competiţiei, dar mai sunt de jucat partide pe această arenă.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida

Partida Spania – Germania se joacă duminică, 27 noiembrie, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărită în direct şi în exclusivitate pe micile ecrane pe postul naţional TVR 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

Vreme excelentă în continuare în Qatar, cu un soare care parcă a devenit sponsorul turneului final. Chiar dacă de la 27-28 de grade în primele zile ale Mondialului acum am sărit la 32-33, această diferenţă de temperatură este ca şi inexistentă pe stadioane, unde fanii şi jucătorii au condiţii optime, de 20 de grade.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să știi despre Spania – Germania, de la Cupa Mondială 2022, dacă jucați la pariuri

Acesta este cu siguranţă unul dintre meciurile pe care se va paria masiv şi nu este exclus ca după rezultatul din primul joc multe opţiuni să se îndrepte spre un rezultat bun pentru Spania. FANATIK prezintă cele mai importante informaţii înaintea partidei dintre Spania şi Germania.

Spania şi Germania, fără absenţe

Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a cerut imediat după debutul spectaculos al “Furiei Roja” la Mondial jucătorilor şi presei să uite cât mai repede acest succes, pentru că abia acum urmează testul adevărului, confruntarea cu Germania, o naţională rănită tare de eşecul incredibil cu Japonia. Din fericire, Luis Enrique nu are probleme de lot.

ADVERTISEMENT

La germani este foarte multă tensiune. Curg reproşurile în vestiar şi selecţionerul Hansi Flick a fost nevoit să ridice tonul pentru a potoli spiritele. Nici el nu are probleme de lot, dar cel mai important este să reuşească să refacă unitatea grupului, altfel Germania riscă enorm în cazul unei a doua înfrângeri.

Olandezul Danny Makkelie a primit acest meci, iar Kovacs va sta a patra oară la marginea terenului

Meciul derby al Grupei E, Spania – Germania, va avea parte de unul dintre arbitrii foarte apreciaţi de FIFA şi UEFA, deşi a comis destule gafe, unele de proporţii cum a fost în semifinala EURO 2020, Anglia -Danemarca. Este vorba de olandezul Danny Makkelie, iar românul Istvan Kovcas stabileşte un record ciudat, al patrulea meci la acest turneu la care este delegat, dar la marginea terenului, ca rezervă.

Germanilor chiar le este frică de Spania. Nu au cum uita că acum doi ani, în Liga Naţiunilor, ibericii au jucat tenis cu ei, câştigând extrem de umilitor setul la zero, un 6-0 care dă mari fiori şi acum.

Cote la pariuri

Este extrem de echilibrat pentru casele de pariuri acest meci Spania – Germania. Ibericii sunt uşor favoriţi, cotă 2,45, faţă de 2,90 cât au primit germanii. 1,45 este cota pentru şansă dublă 1X şi 1,30 valorează un gol Spania. Şansă dublă X2 are cotă 1,57, iar un gol marcat de germani ajunge la 1,35.

Sunt 25 meciuri directe între cele două echipe naţionale de top din Europa, începând din 1966, cu un bilanţ foarte echilibrat: 9 victorii Germania, 8 victorii Spania, 8 egaluri. Ultimul meci, 6-0 în Liga Naţiunilor, a avut loc în noiembrie 2020. Problema pentru germani este că ultima lor victorie oficială a fost tocmai în 1988, 2-0 la EURO,

  • 1,70 este cota Superbet pentru “GG – marchează ambele” în Spania – Germania. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT