Fotbal international

Spania – Maroc 2-2 la CM 2018. Video. Vezi rezumatul!

25.06.2018 | 23:15
Spania  Maroc 22 la CM 2018 Video Vezi rezumatul

Spania – Maroc 2-2 s-a jucat în ultima etapă din Grupa B a Campionatului Mondial 2018. Africanii erau deja eliminați înaintea acestui meci, în timp ce spaniolii aveau nevoie de un punct pentru a accede în optimile de finală, dar ținteau o victorie la scor pentru a-și asigura primul loc și astfel să evite o confruntare cu dficila formație a Uruguayului.

Meciul a început extrem de alert și după ce spaniolii păreau că au pus stăpânire pe joc a venit bomba. Sergio Ramos și Andres Iniesta s-au încurcat la mijlocul terenului, iar de acest luccru a beneficiat Boutaib, care a deschis scorul. Bucuria marocanilor nu a durat decât cinci minute, Isco reușind egalarea dintr-o pasă venită de la Iniesta. Spania a dominat restul reprizei, dar ocazia cea mai mare de gol au avut-o tot marocanii, dar De Gea a fost salvator.

Vezi rezumatul meciului Spania - Maroc 2-2 de la CM 2018
Vezi rezumatul meciului Spania – Maroc 2-2 de la CM 2018

Spania – Maroc 2-2 la CM 2018 și ibericii termină pe locul 1

În partea secundă, spaniolii au presat, dar marocanii au stat foarte bine la cutie și au încercat contraatacurile. Africanii au dat lovitura cu 10 minute înainte de final atunci când En-Nesyri a reluat cu capul în plasă de lângă Sergio Ramos un balon centrat din corner.

Spania s-a salvat în minutele de prelungire, atunci când Iago Aspas a marcat cu călcâiul pentru Spania – Maroc 2-2 la CM 2018. Inițial golul a fost anulat pentru ofsaid, dar în cele din urmă a fost validat după ce arbitrul a apelat la sistemul video.

Beneficiind de faptul că Portugalia a scos doar un egal, 1-1, cu Iran, Spania a încheiat pe primul loc în Grupa B și va juca în optimile de finală cu Rusia.

Tags: