Fotbal international

Spania – Maroc 2-2 la CM2018. Ibericii termină în chinuri pe locul 1

25.06.2018 | 22:55
Spania  Maroc 22 la CM2018 Ibericii termina in chinuri pe locul 1

Spania – Maroc LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Spaniolii au remizat îb fața marocanilor și s-au calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial 2018. Europenii au plecat ca mari favoriți, dar au prestația lor a lăsat de dorit și doar ajutorul venit din partea Iranului i-a făcut să termine pe primul loc. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos.


UPDATE, ora 22:58 / Final de Meci. Spania și Maroc au terminat la egalitate, scor 2-2. Ibericii au terminat pe primul loc în grupa B și vor juca în optimile de finală cu Rusia.


UPDATE, ora 22:51 / GOOOOOOOOOL. Spaniolii reușesc egalarea prin Iago Aspas. Arbitrul a anulat reușita inițial pentru o poziție de ofsaid, dar a validat reușita după ce a apelat la sistemul video.


UPDATE, ora 22:40 / GOOOOOOOOOOOOL. Marocani detonează bomba și preiau din nou conducerea. En-Nesyri a marcat cu capul de lângă Sergio Ramos.


UPDATE, ora 21:19 / GOOOOOOOOOOOL. Spaniolii au reușit o țesătură frumoasă de pase și Isco a restabilit egalitatea după assist-ul lui Iniesta.


UPDATE, ora 21:14 / GOOOOOOOOOOOL. Surprinzător, marocanii au deschis scorul prin Boutaib, după o greșeală comisă de Sergio Ramos și Andres Iniesta.


UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Spania – Maroc.


UPDATE, ora 19:50/ Fernando Hierro a ales să îl titularizeze pentru prima dată la Campionatul Mondial 2018 pe Thiago Alcantara.

Spania: De Gea – Carvajal, Ramos, Pique, Jordi Alba – Busquets, Thiago – Silva, Isco, Iniesta – Diego Costa.

Maroc: Munir – Dirar, Da Costa, Saiss, Hakimi – Boussoufa, El Ahmadi – Amrabat, Belhanda, Ziyech – Boutaib.


Spania a acumulat 4 puncte după primele 2 meciuri din grupă. A remizat cu Portugalia lui Ronaldo, scor 3-3 și a învins Iranul cu 1-0, în timp ce Maroc a pierdut ambele partide cu același scor, 0-1 cu Iran și Portugalia.

Spania – Maroc LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

În prima partidă disputată în Grupa B, spaniolii au jucat de la egal la egal cu Portugalia. Au fost conduși cu 1-0 și 2-1, dar eu revenit de fiecare dată și chiar au fost pe punctul de a câștiga toate cele 3 puncte puse în joc. Scorul final a fost 3-3. Pentru Spania au marcat Diego Costa de 2 ori și Nacho Fernandez.

Spania – Maroc LIVE STREAM, în grupa B la CM 2018

Marocanii au încasat câte un gol în fiecare dintre cele 2 partide disputate până acum la Campionatul Mondial 2018 și nu au reușit să marcheze niciunul. În meciul cu Iran, Aziz Bouhaddouz a înscris în propria poartă în ultimele minute, în timp ce în partida cu Portugalia au primit gol în minutul 4.

Spania – Maroc LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Spania a avut un parcurs spectaculos în calificările pentru Campionatul Mondial din Rusia.

Spaniolii au defilat într-o grupă din care au mai făcut parte Italia și Albania şi au obţinut 9 victorii şi un egal, acumulând 28 de puncte din 30 posibile. Au marcat 36 de goluri și i-au administrat un 3-0 sec naţionalei Italiei. Dacă se vor califica în optimi, ibericii ar putea întâlni Rusia sau Uruguay. Spaniolii au venit la campionatul Mondial având ca obiectiv câștigarea trofeului. De partea cealaltă, marocanii au ajuns la Mondial după o pauză de 20 de ani și nu au primit niciun gol în preliminariile africane.

Spania – Maroc LIVE cote la pariuri CM 2018

Spaniolii sunt favoriți în confruntarea directă cu Maroc, însă meciul nu va fi unul ușor pentru iberici, care trebuie să învingă pentru a fi siguri de calificarea în optimi la Campionatul Mondial 2018. Nord-africanii s-au remarcat prin faptul că nu primesc multe goluri, însă Spania este cunoscută pentru forța ofensivă. În orice caz, este greu de crezut că marocanii le vor pune mari probleme, astfel că recomandarea noastră pentru această partidă este că Spania va învinge și se vor marca peste 2 goluri.