Carousel hot news

Spania nu va fi în urna capilor de serie la CM 2018! S-au decis echipele din prima urnă

Pe 1 decembrie va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor la Campionatul Mondial din 2018. Se ştiu deocamdată 23 din cele 32 de echipe care vor participa la turneul din Rusia şi FIFA...
16.10.2017 | 13:50
Spania nu va fi în urna capilor de serie la CM 2018! S-au decis echipele din prima urnă
ADVERTISEMENT

Pe 1 decembrie va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor la Campionatul Mondial din 2018. Se ştiu deocamdată 23 din cele 32 de echipe care vor participa la turneul din Rusia şi FIFA a stabilit cei 8 capi de serie din grupe. Surprinzător, Spania, campioana mondială din 2010 nu este în urna capilor de serie.

Primele 7 echipe din ierarhia FIFA vor fi în urna capilor de serie plus ţara gazdă. Astfel, cele 8 formaţii din prima urnă sunt: Germania, Brazilia, Portugalia, Argentina, Belgia, Polonia, Franţa, plus ţara gazdă Rusia.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cum arata urnele pentru barajul european 

Spania este în urna a doua cu alte echipe mari ale lumii precum: Anglia, Columbia, Mexic şi Uruguay. Tot în urna a doua vor fi Italia şi Elveţia, dacă vor trece de baraj. Ultimele 9 echipe care se vor califica la Cupa Mondială vor fi cunoscute în luna noiembrie, după disputarea meciurilor de baraj şi încheierea preliminariilor africane.

ADVERTISEMENT

Europa mai are 4 locuri pentru turneul final. UEFA a anunţat cele două urne pentru disputarea barajelor. Capii de serie pentru barajul european sunt: Elveţia, Italia, Croaţia şi Danemarca. În cealaltă urnă sunt: Suedia, Irlanda de Nord, Irlanda şi Grecia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri