Fotbal intern

Cum ar putea să arate România U21 în amicalul cu Spania. Moruțan, încurajat: „Copile, arată-le ce poți!”

21.03.2019 | 14:39
Cum ar putea sa arate Romania U21 in amicalul cu Spania Morutan incurajat Copile aratale ce poti

România va întâlni Spania U21 în primul amical din cantonamentul echipei de tineret, antrenate de Mirel Rădoi. După ce a dat mai mulți jucători la naționala mare, în vederea debutului din preliminariile Euro 2020, Rădoi va trebui să improvizeze o nouă formulă de start. Unul dintre jucătorii care își vor găsi aproape sigur un loc de titular în formula lui Rădoi este mijlocașul celor de la FCSB, Olimpiu Moruțan.

Moruțan, încurajat înainte de Spania U21 – România U21

Chiar dacă a intrat într-un con de umbră la FCSB, în ciuda evoluțiilor destul de bune atunci când a intrat pe teren, FANATIK a aflat că Olimpiu Moruțan a fost încurajat de președintele roș-albaștrilor, Valeriu Argăseală. „Copile, du-te la lot și arată-le ce știi numai tu!”, i-ar fi spus oficialul FCSB.

Olimpiu Moruțan va împlini 20 de ani abia luna viitoare. Tânărul fotbalist roman are cifre bune la FCSB în actualul sezon, cu 3 goluri și 8 pase decisive în cele 30 de meciuri jucate în toate competițiile. El va avea șansa să îl impresioneze pe Mirel Rădoi în cantonamentul din Spania, acum că Ianis Hagi a fost acontat de lotul naționalei mari.

Mirel Rădoi are bătăi de cap în alegerea unei formule de start în partida cu Spania U21, după ce a dat mai mulți jucători la naționala mare

Cum va juca Mirel Rădoi în partida cu Spania U21

Astfel, Olimpiu Moruțan este aproape sigur de un loc de titular în angrenajul lui Mirel Rădoi, la meciul care se va juca în această seară la Granada. „Oli” îi va avea alături în primul 11 al naționalei de tineret pe colegii de la FCSB, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman.

Posibilul prim 11 al României U21: Radu – Butean, Ghiță, Pașcanu, Fl. Ștefan – Nedelcu, A. Rus – Moruțan, Vl. Dragomir, Fl. Coman – Drăguș.

După amicalul cu Spania, care se joacă în această seară de la ora 19:45, pentru trupa lui Mirel Rădoi va urma încă un meci de pregătire, în compania naționalei U21 a Danemarcei. Meciul se va juca la Marbella, luni, pe 24 marie, de la ora 19:00.

  • 900.000 de euro este cota lui Olimpiu Moruțan, potrivit transfermarkt.de