Spania – Rusia e meciul zilei de duminică la CM 2018, iar rușii vor să producă surpriza

Alin M   
în Meciul zilei la CM2018 by UNIBET
30/06/2018, 17:00
Spania – Rusia e meciul zilei de duminică la CM 2018, iar rușii vor să producă surpriza
Diego Costa vrea sa-si duca echipa in sferturile CM 2018

Spania și Rusia se înfruntă duminică, de la ora 17:00, la Moscova, într-un meci așteptat cu nerăbdare de fanii ruși. Aceștia vor fi prezenți în număr mare pe arena Lujniki, deși ibericii pornesc drept favoriți la calificare.

De altfel, după meciul cu Uruguay, s-a speculat că rușii ar fi pierdut intenționat tocmai pentru a rămâne se joace partida din „optimi” la Moscova, acolo unde se bucură de cea mai călduroasă susținere din partea suporterilor.

Calificare fără emoții

Multe semne de întrebare planau asupra selecționatei Rusiei înainte de Mondial. Echipa dezamăgise atât la Cupa Confederațiilor, pe care de asemenea o găzduise, cât și în meciurile pregătitoare. Totuși, băieții lui Stanislav Cherchesov au pornit perfect la Campionatul Mondial, bifând o victorie categorică împotriva Arabiei Saudite, scor 5-0. A urmat meciul care le-a adus calificarea în „optimi”, 3-1 cu Egipt. În ultima rundă însă, în fața unei naționale mult mai puternice, cea a Uruguayului, Rusia a arătat din nou modest, pierzând clar cu 0-3.

Mult noroc pentru Spania

Spania a terminat prima grupa B, deși în multe momente ale jocurilor din ultima etapă era cât pe ce să părăsească turneul. Ibericii au fost dați peste cap cu două zile înaintea debutului de vestea demiterii lui Julen Lopetegui. Federația a luat această decizie curajoasă, după ce fostul selecționer semnase un contract în paralel cu Real Madrid, fără a-și anunța superiorii. L-a înlocuit Fernando Hierro, fost mare jucător chiar la clubul de pe Santiago Bernabeu.

Spania a debutat cu o remiză spectaculoasă în fața Portugaliei, scor 3-3, revenind de la 0-1 și 1-2. A urmat apoi o victorie la limită, dar sigură, cu Iran, scor 1-0. În ultima rundă, ibericii au remizat 2-2 cu Maroc, într-o partidă în care au fost conduși de două ori! Norocul a făcut ca tot ei să încheie grupa pe prima poziție, după ce Portugalia a remizat în celălalt meci cu Iran. Interesant este că în ambele jocuri s-au marcat golurile favorabile Spaniei în prelungiri.

Rusia și Spania s-au întâlnit ultima dată în 2017 într-un amical extrem de spectaculos, scor 3-3. Ultimul meci oficial datează de la EURO 2008, când spaniolii se impuneau în semifinale cu 3-0.

Pariuri pe goluri Spania – Rusia
Peste 2,5 @ 2.20
Dublă oricare jucător @ 3.20
Gol cu capul D. Costa @ 9.00*

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Închide ×