Fotbal international

Spania-Rusia 4-5 la CM2018. Bombă la Moscova! Eliminare şoc a spaniolilor!

SpaniaRusia 45 la CM2018 Bomba la Moscova Eliminare soc a spaniolilor

Spania – Rusia LIVE STREAM optimi Campionatul Mondial – CM 2018. Spania a fost eliminată de Rusia, după executarea loviturilor de departajare, de la Campionatul Mondial. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii, etc.

3-4 – Aspas a ratat!

3-4 – Cerîşev a marcat!

3-3 – Sergio Ramos a marcat!

2-3 – Golovin a marcat!

2-2 – Koke a ratat!

2-2 –  Ignașevici a marcat!

2-1 – Pique a marcat!

1-1 – Zmolov a marcat!

1-0 – Iniesta a marcat!

UPDATE / A început executarea loviturilor de departajare!

UPDATE / După 120 de minute, Spania şi Rusia sunt la egalitate, scor 1-1, iar calificarea va fi decisă în urma loviturilor de departajare.

Min. 114 / Spaniolii au cerut un penalty, după ce Sergio Ramos a fost ţinut de tricou în careu

UPDATE / După 90 de minute, Spania şi Rusia se află la egalitate, scor 1-1, astfel că se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute.

Min. 40 / GOOOOOOOOL Rusia! Dziuba înscrie de la 11 metri.

Min. 12 / GOOOOOOOOL Spania! Spaniolii au marcat după un autogol al lui Ignașevici.

UPDATE, ora 17:00 / A început meciul Spania – Rusia.


UPDATE, ora 15:45 / Se știu echipele de start.

Spania: De Gea – Nacho, Pique, Ramos, Jordi Alba – Koke, Busquets – David Silva, Isco, Asensio – Diego Costa.

Rusia: Akinfeev – Fernandes, Kudriașov, Kutepov, Ignașevici, Jirkov – Samedov, Kuziaiev, Golovin, Zobnin – Dziuba.


UPDATE, ora 15:21 / Spania întâlneşte pentru a patra, în istoria participărilor la Mondiale, ţara gazdă. Ibericii au o statistică neagră în astfel de meciuri, fără victorie în trei partide. Din 1950, spaniolii nu au mai reuşit să marcheze în poarta gazdei unui turneu final de Campionat Mondial. Cu toate acestea, Rusia nu a reuşit să învingă Spania niciodată.


UPDATE 12.05 / Spaniolul Marcos Asensio a vorbit despre felul în care ibericii trebuie să abordeze partida cu Rusia pentru a se califica în sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2018. “Fiecare meci are povestea lui. Este dificil. Suntem tot timpul pregătiți pentru echipe care vor să ne pună probleme. Uneori lucrurile merg mai bine. Cred că trebuie să ne bazăm pe aspectele pozitive, să corectăm micile greșeli. Cred că dacă vom reuși să controlăm aspectele la care nu am fost așa buni, vom putea câștiga. Știm că va fi foarte greu. Rusia beneficiază de susținerea fanilor. Vom juca meciul ca și cum ar fi o finală”, a spus Asensio.


Spania – Rusia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Spania – Rusia LIVE STREAM optimi Campionatul Mondial – CM 2018. În preliminariile CM, zona europeană, Spania a făcut parte din grupa G şi a defilat în faţa naţionalei Italiei, care are patru titluri mondiale, faţă de unul singur al ibericilor. Furia roja a făcut doar un egal din zece meciuri, contra Italiei şi a avut un golaveraj de 36-3. Însă această dominare a fost a spiritului de echipă, pentru că golgeterii Spaniei au fost Isco şi Diego Costa, cu câte 5 goluri, departe de Lewandowski şi de Cristiano Ronaldo, cu 16 şi respectiv 15 reuşite. Rusia nu a evoluat în preliminarii, fiind ţară gazdă a competiţiei, dar îngrijorase tare înainte de Mondial, nereuşind să obţină nici o victorie în ultimele 251 de zile înaintea startului.

Spania – Rusia LIVE STREAM, în optimile de finală de la CM 2018

Spania – Rusia LIVE STREAM optimi Campionatul Mondial – CM 2018. Spania a fost una dintre surprizele neplăcute de până acum la turneul final al CM din Rusia. Ibericii erau cotaţi printre favoriţii la titlul mondial, alături de Brazilia, înainte de începerea competiţiei. Însă şocul destituirii chiar în Rusia, înaintea meciului de debut din grupa B, împotriva Portugaliei, a selecţionerului Julen Lopetegui, care semnase cu Real Madrid după încheierea turneului final, a lăsat urme adânci. Cu Fernando Hierro promovat din director sportiv pe banca tehnică Spania a făcut două egaluri, 3-3 cu Portugalia şi 2-2 cu Maroc, în ultimul egalând în minutul 90 şi a învins Iran cu 1-0. Cu toate acestea s-a clasat pe primul loc.

Rusia a pornit ca di puşcă, spre marea bucurie a fanilor şi a preşedintelui Vladimir Putin, prezent la toate cele trei partide din grupa A. 5-0 cu Arabia Saudită şi trei jucători remarcaţi: Cerîşev, Golovin şi Dziuba. Victorie lejeră şi în meciul doi, 3-1 cu Egipt, însă la examenul pentru locul 1 a rămas repetentă: 0-3 cu Uruguay, care a făcut ce a vrut prin Luis Suarez. Mai mult, Rusia a pierdut un jucător important, pe Smolnikov, eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, pentru meciul cu Spania.

Spania – Rusia LIVE VIDEO pe TVR 1 şi TVR HD

Spania – Rusia LIVE STREAM optimi Campionatul Mondial – CM 2018. Duelul dintre Spania şi Rusia care va avea loc pe stadionul “Lujniki” din Moscova, în faza optimilor de finală de la Campionatul Mondial din Rusia, duminică, 1 iulie, de la ora 17:00, se poate vedea pe TVR 1 şi TVR HD, dar şi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Spania - Rusia la Campionatul Mondial 2018. Rusul Cerîşev a fost o revelaţie. El joacă în Spania
Spania – Rusia la Campionatul Mondial 2018. Rusul Cerîşev a fost o revelaţie

Spania – Rusia LIVE cote la pariuri CM 2018

FANATIK.RO vă prezintă cele mai tari cote la pariuri pentru meciul dintre Spania şi Rusia, din optimile de finală de la Campionatul Mondial din Rusia 2018.

Cine se califică:

  • Spania – cotă 1.22
  • Rusia – cotă 4.00

Câte goluri vor fi înscrise:

  • Peste 1,5 – cotă 1.40
  • Peste 2,5 – cotă 2,10
  • Peste 3,5 – cotă 3.80
  • Sub 1,5 – cotă 2.75
  • Sub 2,5 – cotă 1.65

Vor înscrie ambele echipe:

  • Da – cotă 2.20
  • Nu – cotă 1.60
  • Nu – cotă 1.65

Spania – Rusia LIVE STREAM optimi Campionatul Mondial – CM 2018. Echipele probabile

Spania:  De Gea – Carvajal, Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba –   Busquets, Koke, Andres Iniesta, Isco – Diego Costa, Iago Aspas. Antrenor: Fernando Hierro

Rusia: Akinfeev – Mario Fernandes, Kutepov, Ignaşcevic,  Jirkov – Zobnin, Kuzîaev –  Samedov,  Golovin,  Cerîşev – Artem Dzyuba. Antrenor: Stanislav Cercesov

Toate meciurile de la Campionatul Mondial din Rusia 2018 sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: