Spania şi Anglia nu vor fi capi de serie la CM 2018! Acestea sunt urnele!

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
15/11/2017, 08:29
Spania şi Anglia nu vor fi capi de serie la CM 2018! Acestea sunt urnele!

Peruanii au reuşit un 0-0 în meciul tur din Noua Zeelandă şi au prima şansă la calificarea pentru Cupa Mondială de vara viitoare. Returul va avea loc în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 04:15, la Lima. Peru a participat la patru ediţii ale Cupei Mondiale, dar ultima dată a fost în 1982. Neo-zeelandezi au doar două participări la Cupa Mondială, în 1982 şi 2010.

După ultimele întâlniri de calificare, s-au stabilit urnele valorice pentru Cupa Mondială. Surprinzător, Spania şi Anglia nu vor fi capi de serie, ci se vor afla în urna a doua valorică şi pot întâlni alte formaţii de top. În schimb, printre capii de serie se vor regăsi Belgia şi Polonia.

Spania ar putea întâlni Germania, Brazilia sau Argentina

Componenţa celor patru urne valorice este următoarea: Urna 1 – Rusia (ţara gazdă), Germania, Brazilia, Portugalia, Argentina, Belgia, Polonia, Franţa; Urna 2 – Spania, Elveţia, Anglia, Columbia, Mexic, Uruguay, Croaţia, Danemarca (va coborî în urna a treia, în cazul în care Peru se califică); Urna 3 – Islanda, Suedia, Costa Rica, Tunisia, Egipt, Senegal, Iran, Serbia (va coborî în urna a patra, în cazul în care Peru se califică); Urna 4 – Nigeria, Japonia, Maroc, Panama, Coreea de Sud, Arabia Saudită, Australia.

Dacă Peru se va califica, ea va intra în urna a doua valorică. În schimb, dacă Noua Zeelandă va obţine biletele pentru Rusia va merge în ultima urnă valorică. Tragerea la sorţi a fazei grupelor Cupei Mondiale din vara viitoare va avea loc la 1 decembrie, la Moscova.

Închide ×