Spania şi Anglia nu vor fi capi de serie la CM 2018! Acestea sunt urnele!

spania, anglia, cm 2018, capi de serie, urne

Australia s-a calificat la Cupa Mondială din 2018, după ce a trecut lejer de Honduras în returul barajului. Ultima formaţie care vor merge la turneul final din Rusia se va stabili după meciul de baraj Peru - Honduras.

Peruanii au reuşit un 0-0 în meciul tur din Noua Zeelandă şi au prima şansă la calificarea pentru Cupa Mondială de vara viitoare. Returul va avea loc în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 04:15, la Lima. Peru a participat la patru ediţii ale Cupei Mondiale, dar ultima dată a fost în 1982. Neo-zeelandezi au doar două participări la Cupa Mondială, în 1982 şi 2010.

După ultimele întâlniri de calificare, s-au stabilit urnele valorice pentru Cupa Mondială. Surprinzător, Spania şi Anglia nu vor fi capi de serie, ci se vor afla în urna a doua valorică şi pot întâlni alte formaţii de top. În schimb, printre capii de serie se vor regăsi Belgia şi Polonia.

Spania ar putea întâlni Germania, Brazilia sau Argentina

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Componenţa celor patru urne valorice este următoarea: Urna 1 - Rusia (ţara gazdă), Germania, Brazilia, Portugalia, Argentina, Belgia, Polonia, Franţa; Urna 2 - Spania, Elveţia, Anglia, Columbia, Mexic, Uruguay, Croaţia, Danemarca (va coborî în urna a treia, în cazul în care Peru se califică); Urna 3 - Islanda, Suedia, Costa Rica, Tunisia, Egipt, Senegal, Iran, Serbia (va coborî în urna a patra, în cazul în care Peru se califică); Urna 4 - Nigeria, Japonia, Maroc, Panama, Coreea de Sud, Arabia Saudită, Australia.

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091