Fotbal international

Spania – Suedia 0-0. Ibericii au dominat autoritar meciul, dar s-au întrecut în ratări!

Spania a debutat cu stângul la Campionatul European. Ibericii au remizat, scor 0-0, cu Suedia, deşi au dominat autoritar o mare parte a meciului.
14.06.2021 | 23:40
Spania  Suedia 00 Ibericii au dominat autoritar meciul dar sau intrecut in ratari
ADVERTISEMENT
14-06-2021
19:01

Spania - Suedia 0-0

Spania – Suedia 0-0

FINAL de meci! În ciuda dominării autoritare, Spania remizează alb cu Suedia. Ibericii s-au întrecut în ratări, ultima fiind irosită de Moreno în minutul 90. 

Min. 90: Moreno reia cu capul periculos din careu, însă Olssen reuşeşte o paradă de excepţie şi menţine tabela imaculată

Min. 79: Spania nu şi-a mai creat ocazii în ultimele minute. Jucătorii lui Luis Enrique controlează posesia, dar se apropie din ce în ce mai greu de poarta lui Olssen. 

Min. 49: Alvaro Morata trece din nou pe lângă deschiderea scorului! Şutul său trece puţin pe lângă poartă! 

Start în repriza secundă!

PAUZĂ! Ratări uluitoare în primele 45 de minute, dar niicun gol. Spania a dominat autoritar, dar Suedia a fost la un pas să dea lovitura. 

Min. 42: Ocazie monumentală la poarta Spaniei. Şutul lui Isac trece de Simon, însă Llorente respinge în bară şi mingea este reţinută de portar. 

Min. 38: Morata ratează o şansă uriaşă! Şutul său trece puţin pe lângă poartă 

Min. 28: Koke trimite peste poartă, după o pasă bună a lui Dani Olmo.

Min. 22: Koke trage pe lângă poartă, după ce a profitat de o relaxare a apărării nordicilor.

Min. 15: Ocazie imensă pentru Spania! Dani Olmo s-a desprins de marcaj și trimite cu capul spre poarta lui Robin Olsen, care respinge în corner. 

Min. 6: Șut peste poartă trimis de Dani Olmo! Spania domină jocul.

Min. 1: Start de meci! Din cauza problemelor cu plasa, meciul a început trei minute mai târziu

Probleme la poarta Suediei cu plasa. Startul de meci întârzie câteva minute

14-06-2021
18:42

Echipele de start pentru Spania - Suedia

Spania: Simon (Athletic Bilbao) – Llorente (Atletico Madrid), Laporte (Manchester City), Torres (Villarreal), Alba (Barcelona) – Koke (Atletico Madrid), Rodri (Manchester City), Pedri (Barcelona), Torres (Manchester City) – Morata (Juventus), Olmo (RB Leipzig). Rezerve: Alcantara, Azpilicueta, de Gea, Garcia, Gaya, Llorente, Moreno, Oyarzabal, Ruiz, Sanchez, Sarabia, Traore. Selecţioner: Luis Enrique.

Suedia: Olsen (Everton) – Augustinsson (Werder Bremen), Danielson (Dalian), Lindelof (Manchester United), Lustig (AIK) – Larsson (AIK), Olsson (Krasnodar), Ekdal (Sampdoria), Forsberg (RB Leipzig) – Berg (Krasnodar), Isak (Real Sociedad). Rezerve: Bengtsson, Cajuste, Claesson, Helander, Jansson, Johnsson, Krafth, Larsson, Nordfeldt, Quaison, Sema, Svensson. Selecţioner: Janne Andersen
 
 
 

Meciul Spania – Suedia are loc luni, 14 iunie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul grupei E a turneului final al EURO 2020. Este partida care închide prima etapă a acestei grupe, în prealabil disputându-se Polonia – Slovacia.

Unde se joacă meciul Spania – Suedia

Confruntarea Spania – Suedia se dispută luni, 14 iunie, de la ora 22:00, pe Estadio de la Cartuja din Sevilla, oraş care a preluat de urgenţă organizarea partidelor din această grupă, după ce Bilbao s-a retras, motivând lipsa de siguranţă în faţa pandemiei de coronoavirus.

ADVERTISEMENT

Cum însă UEFA a impus ca la fiecare meci de la turneul final al EURO 2020 să fie permis un număr de spectatori în procent de 25 la sută din capacitatea stadionului, fanii iberici vor putea fi alături de favoriţi în jur de 15-16.000.

Cine transmite la TV partida Spania – Suedia

Partida Spania – Suedia se joacă luni, 14 iunie, de la ora 22:00, la Sevilla, în prima etapă a grupei E de la EURO 2020. Jocul poate fi vizionat în direct pe canalul PRO TV, dar există şi varianta de a urmări meciul pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe şi fanii care se vor afla în tribune vor avea parte, deşi jocul începe la ora 22:00 de o temperatură destul de ridicată, aproape 30 de grade, ceea ce este foarte posibil să necesite pauză de hidratare, ca la partida inaugurală Turcia – Italia. Va arbitra slovenul Slavko Vincic.

Ce jucători importanţi vor lipsi în meciul Spania – Suedia

Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a intrat în mare panică la numai câteva zeci de ore înainte de startul competiţiei după ce a primit vestea din partea staffului medical că mijlocaşii Sergio Busquets şi Diego Llorente au fost depistaţi pozitiv la testul anti COVID 19.

ADVERTISEMENT

În privinţa ultimului alarma a fost falsă, următorul test ieşind negativ. De aceeaşi surpriză neplăcută a avut parte şi omologul suedez Janne Andersson, cei doi jucători infectaţi fiind atacantul Kulusevski de la Juventus şi mijlocaşul Svanberg de la Bologna. Cum şi vedeta Ibrahimovic a declarat forfait, fiind accidentat, Andersson are destule griji.

Presa spaniolă e sceptică

De regulă mass media iberică deborda de optimism înaintea unui turneu final de mondial sau de european, dar acum lucrurile nu prea mai stau aşa. Jurnaliştii spanioli cred că actuala reprezentativă nu are nici calitatea şi nici forţa din anii precedenţi, pentru a ataca trofeul.

ADVERTISEMENT

Ei spun că deşi Morata este un jucător bun, nu este de talia unui Fernando Torres sau David Villa, să marcheze goluri pe bandă rulantă, iar mijlocul şi atacul e alcătuit din jucători buni, decenţi, departe însă de ceea ce însemnau Xavi Hernandez şi Iniesta.

Cote la pariuri în meciul Spania – Suedia

Surprinde cota incredibil de mică acordată Spaniei la victorie, deşi nu are în faţă un adversar facil. Doar 1,35 au primit ibericii, egalul fiind apreciat cu 5,10 iar o mare surpriză îl poate îmbogăţi pe cel care crede în ea, pentru că ajunge la cota 11,00.

Sunt şapte precedente oficiale între cele două naţionale, în preliminarii de EURO şi alte trei la turnee finale: două de CM şi unul la EURO. De două ori s-a impus Suedia, în 1950 la CM şi în 2006, preliminarii EURO. Cele două au fost colege de grupă cu tricolorii chiar în preliminariile pentru EURO 2020: 3-0 Spania acasă şi 1-1 în Suedia.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Spania – Suedia: 1,37 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Spania – Suedia: 1,36 este cota pentru „2-5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT