Spania, selecţioner nou! Înlocuitor SURPRIZĂ pentru Del Bosque

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
21/07/2016, 16:24
Spania, selecţioner nou! Înlocuitor SURPRIZĂ pentru Del Bosque

Federaţia Spaniolă de Fotbal a anunţat astăzi numele noului selecţioner, omul care are misiunea de a face reconstrucţia la Furia Roja, după mandatul lui Vicente del Bosque, care a obţinut titlul mondial în 2010 şi cel european în 2012, dar a eşuat la ultimele două turnee finale.

Astfel, l-a ales pe Julen Lopetegui, 49 de ani, care va fi selecţionerul Spaniei în următoarele preliminarii pentru mondialul din Rusia, în 2018. Lopetegui a pregătit-o ultima dată pe FC Porto, dar a antrenat şi în Spania, pe Rayo Vallecano şi Real Madrid Castilla, dar şi la reprezentativele de juniori ale ibericilor.

Spania va avea o misiune infernală în preliminariile pentru mondialul din Rusia. Face parte dintr-o grupă cu Italia, Albania, Macedonia, Israel şi Liechtenstein. Julen Lopetegui a fost junior al lui Real Madrid, dar nu a reuşit să se impună la “galactici”. A jucat, de asemenea, la Barcelona, dar nici la catalani nu a convins.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×