Fotbal international

Spaniolii anunţă: Ancelotti, OUT de la Real Madrid! Cine sînt principalii înlocuitori

Carlo Ancelotti a ratat toate obiectivele din acest sezon cu Real Madrid şi va pleca de la club la finalul sezonului, anunţă presa spaniolă. Preşedintele Florentino Perez caută înlocuitori...
22.05.2015 | 09:43
Spaniolii anunţă: Ancelotti, OUT de la Real Madrid! Cine sînt principalii înlocuitori
ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti a ratat toate obiectivele din acest sezon cu Real Madrid şi va pleca de la club la finalul sezonului, anunţă presa spaniolă. Preşedintele Florentino Perez caută înlocuitori pentru antrenorul madrilenilor, care e ofertat deja de AC Milan. 

Ancelotti a adus a 10-a Ligă a Campionilor la Madrid în sezonul trecut, însă Perez pare să fi uitat acest lucru, mai ales că în acest sezon, Realul a fost fost eliminată în semifinalele Ligii de Juventus, echipă care pleca cu şansa a doua în această dublă.

ADVERTISEMENT

Spaniolii de la AS scriu că principalii înlocuitori pentru Ancelotti sînt Jurgen Klopp şi Rafa Benitez. Ambii rămîn liberi de contract la vară, Klopp anunţîndu-şi deja plecarea de la Dortmund, iar contractul lui Benitez cu Napoli, expiră. Favoritul fanilor este Jurgen Klopp, însă rămîne de văzut dacă Florentino Perez îl poate convinge să preia Real Madrid.

Cele mai mari şanse le are Rafa Benitez, antrenorul iberic fiind născut în Madrid. Benitez a jucat la Real Madrid Castilla între 1974 şi 1981, fiind antrenorul echpei secunde din Madrid între 1993 şi 1995.

ADVERTISEMENT

perez

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri