Fotbal international

Spaniolii anunţă că Julen Lopetegui va fi demis! Și-a luat deja „la revedere” de la jucători. Când vine Conte

28.10.2018 | 22:20
Spaniolii anunta ca Julen Lopetegui va fi demis Sia luat deja la revedere de la jucatori Cand vine Conte
ADVERTISEMENT

UPDATE ora 22:21. Marca dezvăluie că Julen Lopetegui și-ar fi luat deja „la revedere” de la jucătorii lui Real Madrid în vestiar, iar Antonio Conte urmează să aibă o întâlnire cu conducerea clubului în cursul zilei de luni.

Spaniolii anunţă că Julen Lopetegui va fi demis de la Real Madrid. Antrenorul de 52 de ani are şanse minime să mai stea pe banca tehnică a campioanei Europei, iar Antonio Conte este marele favorit să-i preia pe madrileni.

ADVERTISEMENT

Jurnaliştii spanioli de la Onda Cero au anunţat că Julen Lopetegui va fi demis în orele următoare, iar Antonio Conte va fi prezentat drept noul antrenor al echipei în cursul zilei de luni. În aceste condiţii, varianta Santiago Solari, antrenorul echipei secunde a lui Real Madrid, a picat, cu toate că numele său a fost vehiculat în ultimele zile.

Spaniolii anunţă că Julen Lopetegui va fi demis de la Real Madrid. Ce a declarat după meci

Spaniolii anunţă că Julen Lopetegui va fi demis, însă antrenorul de 52 de ani nu a dorit să vorbească despre demisie la conferinşa de presă de la finalul meciului Barcelona – Real Madrid 5-1. După umilinţa de pe “Camp Nou”, fostul selecţioner al naţionalei Spaniei a susţinut, atunci când a fost întrebat despre o posibilă demitere, că nu el este cel care ia deciziile la clubul de pe “Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT

“Știm care sunt legile fotbalului. Responsabilitatea este a antrenorului. Nu sunt eu cel care ia deciziile. Eu cred în această echipă, restul nu este responsabilitatea mea. A trebuit să încerc să îmbunătățesc această echipă. Eu cred că echipa are un viitor în acest sezon. Sunt supărat și aceasta a fost și atmosfera din vestiar. Am putere și cred în această echipă”, a declarat Julen Lopetegui la finalul meciului. Antrenorul de 52 de ani a fost adus la Real Madrid în această vară, când încă era selecţionerul Spaniei, şi i-a luat locul lui Zinedine Zidane. După anunţul oficial, Julen Lopetegui a fost demis de la cârma “Furiei Roja” şi înlocuit cu Fernando Hierro.

Spaniolii anunţă că Julen Lopetegui va fi demis în următoarele ore
Spaniolii anunţă că Julen Lopetegui va fi demis în următoarele ore