ADVERTISEMENT
Fotbal international

Spaniolii anunță că Robert Moreno va fi înlocuit după meciul cu România

Autor: Andrei Șchiopu | 18.11.2019 | 21:15
Spaniolii anunță că Robert Moreno va fi înlocuit după meciul cu România
Robert Moreno. Sursă foto: thenational.ae

Robert Moreno, selecționerul Spaniei, poate fi înlocuit de pe banca tehnică a ibericilor chiar după meciul cu România, anunță Isaac Fouto, jurnalist la „Copegol”. Robert Moreno l-a înlocuit pe Luis Enrique, în momentul în care acesta a fost nevoit să se retragă pentru a avea grijă de fetița lui, care suferea de cancer.

ADVERTISEMENT


Robert Moreno poate fi înlocuit de pe banca Spaniei

Robert Moreno, selecționerul Spaniei, poate fi înlocuit de Luis Enrique pentru Campionatul European din 2020, conform spuselor lui Isaac Fouto: Robert Moreno nu va sta pe bancă la următorul Campionat European. Principalul candidat care îl va înlocui este Luis Enrique”. De altfel, Robert Moreno a declarat că îi va lăsa locul lui Luis Enrique în momentul în care acesta va dori să revină.

„Este o situație recentă și trebuie să respectăm asta, dar dacă Luis Enrique decide ca să se întoarcă într-o zi, atunci eu sunt încântat să dau un pas în spate și să lucrez din nou cu el. Luis este prietenul meu și asta contează mai mult decât orice alt proiec. Pe mine mă bucura situața de dinainte. Sunt trei conferințe de presă pe care mi le-aș fi dorit să nu le am niciodată: cea de dinaintea meciului cu Malta, cea în care am fost prezentat oficial și cea de azi”, a spus Moreno înaintea meciului de la București.

ADVERTISEMENT

Luis Rubiales nu se grăbește să-l schimbe pe Robert Moreno

Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal nu se grăbește să-l înlocuiască pe Robert Moreno. El nu vrea ca Spania să treacă prin aceeași situație prin care a trecut la Campionatul Mondial din 2018, atunci când Julien Lopetegui a fost demis pentru că semnase cu Real Madrid. Atunci, naționala Spaniei nu s-a descurcat deloc bine și a fost eliminată în optimile de finală ale turneului final.

În partida din tur, de pe „Național Arena”, Spania a câștigat meciul cu 2-1. Pentru iberici au marcat Sergio Ramos și Paco Alcacer, în timp ce pentru selecționata lui Cosmin Contra a înscris Florin Andone.

  • 1 este locul pe care Spania îl ocupă în grupa F cu 23 de puncte
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!