Fotbal international

Spaniolii anunţă plecarea lui Andone de la Cordoba! Dorit de o SEMIFINALISTĂ de Liga Campionilor

Florin Andone are un sezon foarte bun la Cordoba pentru care a marcat 5 goluri în 2015. Atacantul român în vîrstă de 22 de ani a explodat în acest sezon şi chiar dacă formţia sa e ca şi...
13.04.2015 | 14:14
Spaniolii anunţă plecarea lui Andone de la Cordoba! Dorit de o SEMIFINALISTĂ de Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Florin Andone are un sezon foarte bun la Cordoba pentru care a marcat 5 goluri în 2015. Atacantul român în vîrstă de 22 de ani a explodat în acest sezon şi chiar dacă formţia sa e ca şi retrogradată din Primera Division, el are şanse mari să continue în La Liga şi în stagiunea următoare. 

Site-ul villarrealusa.com scrie că evoluţiile bune ale românului au atras atenţia clubului Villarreal, care l-a avut pe Andone în propria ogradă cînd încă era un puşti: “Cordoba nu mai are nicio şansă să rămînă în prima ligă. Acest lucru ar putea să îi ofere lui Villareal posibilitatea să se întărească, fără eforturi financiare enorme. Mai este şi acest vîrf tînăr, Florin Andone. Villareal l-a avut în curte în trecut, dar abia în acest sezon a explodat. E un fotbalist pe care îl poate repatria“, scriu spaniolii.

Fostă semifinalistă de Liga Campionilor în 2006, Villarreal este pe locul 6 în acest moment în Primera Division, ultimul care duce în Liga Europa.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri