Spaniolii anunţă transferul lui Eden Hazard la Real Madrid! Suma galactică pregătită pentru Chelsea

Razvan Nicolae   
in Real Madrid
05/12/2018, 17:23
Spaniolii anunţă transferul lui Eden Hazard la Real Madrid! Suma galactică pregătită pentru Chelsea GALERIE FOTO
Spaniolii anunţă transferul lui Eden Hazard la Real Madrid

Spaniolii anunţă transferul lui Eden Hazard la Real Madrid, un vis al lui Florentino Perez. Internaţionalul belgian se află pe lista madrilenilor, iar o mutare a mijlocaşului ofensiv pe “Santiago Bernabeu” pare să fie iminentă, chiar dacă oficialii clubului londonez vor să-i prelungească acordul scadent în iunie 2020.

După mai multe discuţii între cele două echipe, Onda Madrid anunţă că Eden Hazard va ajunge în vara viitoare pe “Santiago Bernabeu”. Spaniolii susţin că Real Madrid va plăti 170.000.000 de euro pentru a-l transfera pe internaţionalul belgian, iar în afacere ar putea să fie inclus şi Mateo Kovacic, fotbalist împrumutat de madrileni la echipa din capitala Angliei. Recent, Maurizio Sarri declara că vrea ca mijlocaşul de 27 de ani să rămână la Chelsea, în condiţiile în care conducătorii echipei sunt pregătiţi să-i ofere prelungirea contractului. “Îl vreau pe Eden aici, bineînţeles. Dar îl vreau doar dacă şi el îşi doreşte să rămână. Clubul este pregătit să semneze un nou contract imediat, însă depinde de el dacă vrea să înnoiască sau nu”, declara recent Maurizio Sarri.

Spaniolii anunţă transferul lui Eden Hazard la Real Madrid. Ce spunea belgianul

Spaniolii anunţă transferul lui Eden Hazard la Real Madrid, iar starul lui Chelsea a anunţat recent că o mutare s-ar putea face în vară anului viitor. “Nu mă văd părăsind Chelsea în ianuarie, nu aș face asta clubului sau suporterilor. Am avut contacte cu cei de la Paris Saint-Germain, dar le-am transmis că nu sunt interesat. Întotdeauna am spus că dacă mă întorc în Ligue 1, o voi face doar la OSC Lille”, susţinea Eden Hazard într-un interviu acordat presei din Franţa.

Spaniolii anunţă transferul lui Eden Hazard la Real Madrid. Câţi bani ar putea să primească Chelsea
Spaniolii anunţă transferul lui Eden Hazard la Real Madrid. Câţi bani ar putea să primească Chelsea

Conducătorii lui Chelsea vor să-l ţină pe Eden Hazard la echipă. Londonezii au pregătit o ofertă prin care belgianul ar urma să câştige 300.000 de lire sterline pe săptămână, însă fotbalistul de 27 de ani nu pare dispus să-şi pună semnătura pe un nou acord.

Închide ×