Fotbal international

Spaniolii au analizat Sevilla – CFR Cluj. Care ar putea să fie punctele cheie ale meciului decisiv de pe “Ramon Sanchez Pizjuan” + cine va face diferenţa

27.02.2020 | 17:54
Spaniolii au analizat Sevilla  CFR Cluj Care ar putea sa fie punctele cheie ale meciului decisiv de pe Ramon Sanchez Pizjuan  cine va face diferenta
ADVERTISEMENT

Spaniolii de la AS au analizat meciul Sevilla – CFR Cluj, manşa retur a 16-imilor de finală din Europa League. Cele două formaţii au terminat la egalitate partida din Gruia, scor 1-1, iar jurnaliştii iberici au scris despre punctele cheie ale duelului decisiv care se va juca joi, de la ora 22:00.

Ce scriu spaniolii înainte de Sevilla – CFR Cluj: “Un meci pe viaţă şi pe moarte”

Returul Sevilla – CFR Cluj a fost analizat de jurnaliştii de la AS, iar spaniolii au scos în evidenţă cinci puncte cheie pentru meciul decisiv de pe “Ramon Sanchez Pizjuan”. Formaţia andaluză porneşte cu prima şansă la calificarea în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Rotaţia. Lopetegui trebuie să odihnească anumiţi jucători şi să-i activeze pe alţii, dar schimbările nu pot fi numeroase la fel cum se întâmpla în faza grupelor, mai ales că este un meci pe viaţă şi pe moarte.

Portarul. Vaclik a făcut imposibilul pentru a se recupera, dar decizia logică ar fi ca Yassine Bounou să fie cel care va apăra poarta Sevillei. Golul. De Jong, cu ajutorul muncii de la antrenamente, a devenit favoritul lui Loptegui. En Nesyri poate câştiga postul de titular doar dacă marchează în această seară.

ADVERTISEMENT

Atmosfera. Fanii de pe Ramon Sanchez Pizjuan nu a avut parte de prea multe meciuri uşoare. Nu ar fi rău ca suporterii Sevillei să aibă parte de o bucurie după partida cu CFR Cluj.

Apărarea. Sevilla şi-a îmbunătăţit defensiva în ultimele două meciuri, în care au existat ocazii şi pe contră. În seara aceasta este necesar să nu primească gol”, au scris spaniolii de la AS.

ADVERTISEMENT

En Nesyri şi Arlauskis, jucătorii care merită urmăriţi în Sevilla – CFR Cluj

Jurnaliştii de la AS au concluzionat că Youssef En-Nesyri şi Giedrius Arlauskis ar putea să fie fotbaliştii care să decidă soarta meciului Sevilla – CFR Cluj. Despre portarul lituanian, spaniolii au notat că prestaţiile acestuia nu se aseamănă deloc cu cele din perioada petrecută la Espanyol.

“Golul marcat în România i-a oferit un avantaj Sevillei în dubla eliminatorie. Are nevoie de o prestaţie bună în meciul din această seară”, au notat ibericii despre Youssef En-Nesyri.

ADVERTISEMENT

“Prestaţia din meciul tur nu a adus aminte deloc de jocul nefast avut când era la Espanyol. De inspiraţia lui vor depinde şansele echipei din Cluj”, au concluzionat jurnaliştii de la AS.

ADVERTISEMENT