Spaniolii au făcut anunțul! Ce planuri are Sevilla cu Ianis Hagi: “Este o opțiune interesantă”

Claudiu Surmei   
in Viitorul Constanta
07/12/2018, 13:21
Spaniolii au făcut anunțul! Ce planuri are Sevilla cu Ianis Hagi: “Este o opțiune interesantă” GALERIE FOTO

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Ianis Hagi este în atenția clubului FC Sevilla. Spaniolii ar putea înainta o ofertă pentru tânărul jucător de la Viitorul Constanța, însă acesta ar urma să fie mai degrabă o opțiune de viitor pentru gruparea din Spania. Acest aspect îi dă de gândit lui Gică Hagi, care nu vrea să își mai pună fiul în situația în care s-a aflat la Fiorentina, unde a jucat doar 48 de minute în 2 partide.

Jucătorul Viitorului are evoluții din ce în ce mai bune și a atras atenția unor cluburi importante din Europa. În 17 meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile, Ianis Hagi a marcat 6 goluri și a dat 2 pase de gol. Pe urmele lui se află cluburi precum FC Sevilla și Standard Liege. Jurnaliștii spanioli scriu însă că, în cazul în care mijlocașul ofensiv de 20 de ani ar ajunge la gruparea din Andaluzia, ar reprezenta mai degrabă o opțiune de… viitor.

Ianis Hagi, opțiune de viitor pentru FC Sevilla

“Pariul pe Hagi ar fi mai mult pentru viitor, având în vedere că este o opțiune interesantă, la un preț nu foarte costisitor”, notează Mundo Deportivo. Tocmai de acest lucru se teme Gică Hagi, care ar prefera ca fiul său să se transfere la o grupare care să îi dea șanse încă din primele meciuri. Antrenorul Viitorului s-a întâlnit cu oficialii clubului FC Sevilla, dar a anunțat că nu s-a vorbit despre un transfer.

“Sunt speculaţii, în momentul de faţă nu există absolut nimic. Nu s-a tratat nimic. Noi avem aceste cinci meciuri, trebuie să terminăm anul cum trebuie, iar după aceea vom evalua. Vom vedea dacă există ceva sau daca va veni ceva”, a declarat Gică Hagi.

Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din Europa în week-end-ul trecut de cei de la InStat Sport, după evoluția excepțională din meciul cu Dinamo, în care a marcat 2 goluri.

Închide ×