Sport

Spaniolii au făcut cea mai bună echipă din faza grupelor de la EURO 2024! Un fotbalist român a prins primul „11”

A apărut cea mai bună echipă din faza grupelor de la EURO 2024. Un fotbalist român a prins primul „11” datorită prestațiilor sale solide.
27.06.2024 | 09:36
Spaniolii au facut cea mai buna echipa din faza grupelor de la EURO 2024 Un fotbalist roman a prins primul 11
A apărut cea mai bună echipă din faza grupelor de la EURO 2024! Un fotbalist român a prins primul „11”. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

A apărut cea mai bună echipă din faza grupelor de la EURO 2024. Un fotbalist român a prins primul „11” datorită prestațiilor sale solide pe durată celor trei etape.

A apărut cea mai bună echipă din faza grupelor de la EURO 2024! Un fotbalist român a prins primul „11”

Este vorba de Radu Drăgușin, nimeni altul decât fundașul central celor de la Tottenham Spurs. Fotbalistul român a avut prestații excelente pe linia de fund, reușind să câștige peste 90% din duelurile în care a fost implicat.

ADVERTISEMENT

Spania, fosta campioană mondială și european, dă cei mai mulți jucători în primul „11” realizat de cei de la Mundo Deportivo, trei. Este vorba de Lamine Yamal, de la Barcelona, Cucurella, de la Chelsea, și Fabian Ruiz, de la PSG.

Germania, Austria, Franța și Italia dau și ele câte un jucător pentru cea mai bună echipă a grupelor, pe Musiala, Sabitzer, Kante și Calafiori au prins și ei primul „11”. Lobotka, rivalul României din grupe, a prins și el echipa de start.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare surpriză vine din parte Georgiei, care a reușit să ofere doi jucători în echipa de start. Mikautadze, golgheterul acestei ediții de EURO 2024, și Mamardashvili sunt fotbaliștii prezenți în cel mai bun prim „11” din faza grupelor.

Cea mai bună echipă din faza grupelor: Mamardashvili – Drăgușin, Calafiori, Cucurela – Fabian, Lobotka, Kante, Sabitzer – Lamine Yamal, Musiala, Mikautadze.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a lui Radu Drăgușin după calificarea în faza optimilor de finală

Fundașul lui Tottenham a fost, alături de Florin Niță, cel mai bun om al României din faza grupelor de la EURO 2024. După remiza cu Slovacia, remiză care i-a calificat pe „tricolori” în faza optimilor de finală, Drăgușin a oferit prima reacție.

„Au fost imagini incredibile. Cred că românii au așteptat foarte mult pentru aceste momente. Au tot dreptul să reacționeze așa. Le mulțumim pentru suportul pe care ni l-au arătat zilele acestea.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să mai vorbim negativ, sunt în al nouălea cer. Vrem să facem oamenii și mai fericiți”, a spus Radu Drăgușin la interviul de după meci

România va juca în faza optimilor de finală, marți, 2 iulie, de la ora 19:00, pe Allianz Arena, în fața Olandei. Formația lui Ronald Koeman a terminat pe trei grupa D, după ce a pierdut, surprinzător, ultimul meci, cu Austria, scor 3-2.

7.00 este cota MAXBET pentru o victorie a României cu Olanda în optimile EURO 2024

ADVERTISEMENT