Fotbal international

Spaniolii au făcut marele anunţ: “Thibaut Courtois a semnat cu Real Madrid”

13.07.2018 | 15:47
Spaniolii au facut marele anunt Thibaut Courtois a semnat cu Real Madrid

“Thibaut Courtois a semnat cu Real Madrid”. Anunţul a fost făcut în direct de televiziunea spaniolă, la emisiunea El Chiringuito, recunoscută pentru informaţiile foarte exacte când vine vorba despre transferuri în şi din Primera Division. Inclusiv oficializarea trecerii lui Cristiano Ronaldo la Juventus a fost anunţată în premieră de aceeaşi jurnalişti iberici.

Conform El Chiringuito, Chelsea ar fi acceptat oferta de 35 de milioane de euro venită de la Real Madrid, iar portarul belgian a fost convins cu mare uşurinţă. Oficialii londonezi au fost forţaţi să accepte această sumă, destul de mică pentru un jucător de talia lui Courtois, deoarece contractul acestuia expira în vara anului viitor. Iar toate ofertele de prelungire au fost refuzate categoric.

Curtat de mult timp de Real Madrid, şi văzut de “galactici” ca o variantă în cazul în care De Gea nu poate fi luat de la Manchester United, situaţie care se dovedeşte reală, Courtois a recunoscut că visează să revină la Madrid. Cei doi copii ai belgianului locuiesc în capitala Spaniei, alături de mama lor. “Inima mea a rămas la Madrid, mi-ar fi foarte greu să refuz o ofertă de acolo, în cazul în care ar veni una”, a explicat Courtois.

“Thibaut Courtois a semnat cu Real Madrid”. Situaţia familială a belgianului a ajutat transferul

Thibaut Courtois a semnat cu Real Madrid. Navas pleacă
Keylor Navas are toate motivele să fie dezamăgit de faptul că Real Madrid vrea să scape de el, după multe performanţe importante.

Real Madrid îi caută de mai mult timp înlocuitor lui Keylor Navas, care va împlini 32 de ani în luna decembrie. Asta chiar dacă prestaţiile portarului costarican au fost de multe ori esenţiale în succesele pe care “galacticii” le-au înregistrat în ultimul timp. Totuşi, Florentino Perez vrea un portar cu nume, pentru viitor, iar Courtois, 25 de ani, este varianta ideală. Cel mai probabil, Navas va fi vândut în această vară.