Fotbal international

Spaniolii îl critică pe Cosmin Contra după România – Norvegia 1-1. “E dificil de înțeles de ce nu are încredere în Ianis Hagi”

16.10.2019 | 08:24
Spaniolii il critica pe Cosmin Contra dupa Romania  Norvegia 11 E dificil de inteles de ce nu are incredere in Ianis Hagi
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a remizat cu reprezentativa Norvegiei, scor 1-1, cu două etape înainte de finalul preliminariilor pentru Campionatul European 2020, iar spaniolii îl critică pe Cosmin Contra pentru că a decis să îl țină pe Ianis Hagi pe banca de rezervă la meciul de marți seara și au explicat de ce atacantul lui Genk ar fi trebuit să fie titular împotriva nordicilor.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.10 este cota pentru 1 la meciul Albania – Andorra. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Spaniolii îl critică pe Cosmin Contra după România – Norvegia 1-1

“Un duel pe viață și pe moarte pentru România și Norvegia, dar rezultatul final a fost insuficient pentru ambele selecționate. Mai ales pentru reprezentativa antrenată de Cosmin Contra, care în minutul 92 se vedea deja cu un picior la EURO 2020. Chiar și așa, echipa națională a României continuă să depindă doar de ea pentru a ajunge la turneul final, în timp ce Norvegia mai are nevoie de un miracol.

Este dificil de înțeles de ce Contra, care are la dispoziție generația U21 care vara trecută a reușit să o califice pe România la Jocurile Olimpice pentru prima dată în istorie, nu are încredere în Ianis Hagi, fiul lui Gică, care este unul dintre jucătorii cei mai talentați și de viitor din fotbalul românesc. Fără el pe teren, tricolorilor le lipsește imaginația pe fază finală. Cu noroc pentru România l-a avut pe Mitriță în spatele atacantului, autorul golului ce îi permite României să viseze în continuare la EURO cu două etape înainte să se duelze cu Spania și Suedia”, au scris jurnaliștii de la AS.

ADVERTISEMENT
Ianis Hagi în meciul Insulele Feroe - România. Sursă foto: sportpictures.eu
Ianis Hagi în meciul Insulele Feroe – România. Sursă foto: sportpictures.eu

Ianis Hagi, rezervă neutilizată în România – Norvegia

Ianis Hagi a fost titular în meciul Insulele Feroe – România, dar decarul echipei naționale a României nu a avut mari reușite. Astfel, Cosmin Contra a decis să nu se bazeze pe serviciile sale la partida cu Norvegia, iar atacantul lui Genk a fost rezevă neutilizată în duelul de pe Arena Națională care a avut loc marți seara.

Echipa națională a României se află pe locul 3 în clasamentul din Grupa F, din preliminariile Campionatului European, cu 14 puncte, la un singur punct în spatele Suediei și la 6 distanță de Spania. Formația lui Cosmin Contra a bifat 4 victorii, două remize și două înfrângeri în aceste preliminarii.

ADVERTISEMENT