Fotbal international

Spaniolii îl laudă pe puștiul Andrei Rațiu de la Villarreal: „Are o calitate tehnică foarte bună!”

17.05.2020 | 19:50
Spaniolii il lauda pe pustiul Andrei Ratiu de la Villarreal Are o calitate tehnica foarte buna
Andrei Rațiu vrea să îl impresioneze pe Mirel Rădoi
ADVERTISEMENT

Andrei Rațiu este puștiul lui Villarreal, iar jurnaliștii spanioli de la AS au scris despre el că este un fotbalist cu potențial enorm și că putem să-l vedem, în viitor, om de bază în echipa „submarinului galben”.

Spaniolii, impresionați de Andrei Rațiu de la Villarreal

Andrei Rațiu, fundașul lateral al lui Villarreal, este considerat un fotbalist promițător de către spaniolii de la AS, care au remarcat calitățile tehnice pe care le posedă Rațiu.

ADVERTISEMENT

„Raţiu este unul dintre jucătorii cu cel mai mare viitor din academia clubului. Are o capacitate de efort impresionantă. Are o calitate tehnică foarte bună, care l-a adus în trecut în atenția cluburilor Real Madrid și Deportivo Alaves.

El a jucat deja pentru prima echipă a lui Villarreal”, au notat spaniolii de la AS. Ibericii anticipează că tânărul fundaș român va prinde mai multe minute de joc în viitor.

ADVERTISEMENT
  • 21 de ani a împlinit Andrei Rațiu pe data de 20 iunie

Plecat la vârsta de 6 ani din România

Andrei Rațiu a plecat din România la vârsta de șase ani, împreună cu familia sa, stabilindu-se în Spania. Acesta a luat contact pentru prima dată cu fotbalul la formația Andorra de Teruel.

De-a lungul timpului, Rațiu a intrat în atenția lui Real Madrid, iar la Villarreal a reușit să debuteze pentru echipa mare într-o dispută din sferturile de finală a Copei del Rey, în fața Valenciei.

ADVERTISEMENT

„Liliecii” s-au impus cu 5-1 în acel meci, însă a fost un moment important în cariera puștiului român.

În actualul sezon, Rațiu nu a apucat să joace pentru echipa mare a lui Villarreal, însă a jucat 21 de meciuri pentru echipa secundă.

ADVERTISEMENT

Andrei Rațiu are și trei prezențe în naționala U21 a României, iar toată lumea așteaptă ca el să „explodeze” cât de curând.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Rațiu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT