Spaniolii lui Dinamo își cer iertare în fața fanilor: „Noi trebuie să îndreptăm situația!”

Bogdan Ciutacu   
în Dinamo
26/10/2020, 11:28
Spaniolii lui Dinamo își cer iertare în fața fanilor: „Noi trebuie să îndreptăm situația!”
Spaniolii lui Dinamo își cer iertare în fața fanilor: „Noi trebuie să îndreptăm situația!”. Sursa foto: SportPictures.eu

„Câinii roșii” trec prin momente delicate, după ce au ajuns la patru înfrângeri consecutive. Spaniolii lui Dinamo recunosc că nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Dinamo a înscris doar opt goluri în opt etape și a primit nu mai puțin de unsprezece, fiind pe locul 14 în clasament, la egalitate de puncte cu FC Argeș, care a scos un punct în deplasare la Viitorul, scor 2-2, dar are un golaveraj mai slab (7-14).

Astra e pe ultimul loc cu 4 puncte, dar a câștigat în ultima etapă cu 4-0 în fața lui Poli Iași, iar Dinamo poate deveni lanterna roșie în etapa viitoare, dacă va pierde meciul din etapa viitoare cu giurgiuvenii.

Spaniolii lui Dinamo își cer scuze pentru jocul lui Dinamo

Toată lumea de la Dinamo este foarte afectată de ultimele rezultate și de neefectuarea plăților promise de finanțatorii spanioli, iar Cosmin Contra a fost primul care le-a cerut scuze suporterilor dinamoviști care au adus bani de acasă pentru echipă.

Gestul lui Cosmin Contra a fost repetat și de Borja Valle, dar și de compatriotul său Isma Lopez, ambii fiind aduși cu surle și trâmbițe în Ștefan cel Mare, pe niște salarii uriașe chiar și pentru CFR Cluj sau FCSB.

Borja Valle și Isma Lopez au avut o reacție de orgoliu pe instagram și au promis să îndrepte situația: ,,Orice ar fi, noi trebuie să schimbăm situația! Nu avem scuze”, a fost mesajul transmis de Borja Valle.

Coechipierul lui Valle, Isma Lopez, a fost și el dezamăgit și înțelege situația în care se află clubul: ,,Avem multe lucruri de îmbunătățit… Vom continua să ne luptăm indiferent cât de grea poate părea situația!”

Dinamo se află pe locul 14, la fel ca anul trecut după 8 etape, deși a adus nu mai puțin de 14 jucători

Anul trecut, Dinamo a mizat pe jucători tineri crescuți la Dinamo și mai puțin pe transferuri sonore, iar după opt etape dinamoviștii aveau doar două victorii și șase înfrângeri și locul 14 în clasament.

În acest sezon situația este simetrică, deși spaniolii lui Dinamo au adus nu mai puțin de 14 jucători, dar dinamoviștii au doar cinci puncte și se află exact pe același loc în clasament:14, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 15, FC Argeș.

Peluza Cătălin Hâldan a avut o reacție acidă la adresa lui Pablo Cortacero și a celorlalți investitori: ,,Avem un patron care nu e patron. El este doar reprezentantul unor investitori pe care nu avem voie să-i cunoaștem, care fac parte dintr-un fond de investiții care nu este fond de investiții. Avem niște investitori care ne-au spus că au trimis în urmă cu zece zile 800.000 de euro care nu au ajuns niciodată”, au spus reprezentanții PCH într-un comunicat.

 

Închide ×