Fotbal intern

Spaniolii lui Dinamo s-au săturat de Pablo Cortacero. Cum l-au ironizat pe acesta în mediul online

29.11.2020 | 21:49
Spaniolii lui Dinamo s-au săturat de Pablo Cortacero. Cum l-au ironizat pe acesta în mediul online
Spaniolii lui Dinamo s-au săturat de Cortacero. Cum l-au ironizat pe acesta. foto: HEPTA
ADVERTISEMENT

Jucătorii spanioli ai lui Dinamo s-au săturat de Pablo Cortacero și au început să îl oironizeze pe acesta pe rețelele de socializare, nemulțumiți de situația financiară de la club.

Dinamoviștii au sărbătorit victoria în fața celor de la Viitorul, inclusiv în mediul online, unde au postat fotografii și mesaje de bucurie fără a evita să îl ironizeze pe Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Ibericii din lotul lui Dinamo nu au ezitat să își exprime nemulțumirea față de întârzierile salariale și lipsa de comunicare din partea lui Pablo Cortacero.

Spaniolii lui Dinamo s-au săturat de Cortacero. Cum l-au ironizat pe acesta

Borja Valle este lider de sindicat al echipei, jucătorul care le-a bătut obrazul celor din managementul clubului pentru neachitarea salarilor. “O nouă victorie, aceleași promisiuni. #aceastasaptamanadada”, a scris Valle pe Instagram, pornind ironiile.

ADVERTISEMENT

“În această săptămână sută la sută”, a comentat Isma Lopez, semnalând promisiunile deșarte ale lui Pablo Cortacero. Rene a continuat și el: “Da, da, sută la sută”, atașând mai multe emoticoane care râd. “Performanță solidă, victorie uriașă, calificare. Echipa și suporterii merită”, a postat fundașul lui Dinamo.

Pablo Cortacero a anunțat că a mai trimis 1,5 milioane de euro către echipă și că a decis să facă majorarea de capital în valoare de 5 milioane de euro, dar nici până în prezent nu au ajuns cei 400.000 de euro pe care i-a promis cu o două luni în urmă.

Radu Birilică: „Am vorbit cu Cortacero pe Whatsapp, săptămâna viitoare vor intra banii”

“Am vorbit direct cu Pablo Cortacero, pe WhatsApp. Dânsul e foarte optimist, o să vină cu un aport de capital de două milioane de euro săptămâna viitoare. Asta nu înseamnă că eu garantez pentru el, ci doar spun ce mi-a transmis. Am încredere deplină în cuvintele lui”, a declarat directorul de marketing al clubului, Radu Birlică, la Gsp.

ADVERTISEMENT

Cotidianul spaniol AS a dedicat un articol situației de la Dinamo. În momentul de față o serie întreagă de jucători spanioli evoluează pentru gruparea din Ștefan cel Mare: Borja Valle, Isma López, Tomás Mejías, Juan Cámara, René and Aleix García .

Cortacero a promis că plățile salariale se vor efectua până pe 17 noiembrie, însă promisiunea nu s-a îndeplinit până acum și rezultatul este plecarea de la echipă a fizioterapeutului Jesus Arco și a preparatorului fizic George Neagu, care, neplătit de 5 luni, a ales să-și continue activitatea la Astra Giurgiu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri