Spaniolii nu se lasă! Noi acuze pentru românul care a arbitrat meciul cu Belgia la rugby

Sorin Dumitrescu   
in Sporturi
23/03/2018, 14:16
Spaniolii nu se lasă! Noi acuze pentru românul care a arbitrat meciul cu Belgia la rugby

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Nici acum nu s-au stins ecourile negative din presa iberică la adresa lui Vlad Iordăchescu, arbitrul român al partidei de rugby Belgia – Spania, încheiată cu neaşteptata victorie a gazdelor cu scorul de 18-10. Presa spaniolă nu a scris nici măcar un rând asupra jocului foarte slab al echipei lor, care conducea grupa şi avea nevoie de minim un egal pentru prima prezenţă la Cupa Mondială.

Singurul vinovat este arbitrul român Vlad Iordăchescu, care ar fi luat multe decizii ciudate, toate împotriva spaniolilor, care la sfârşit l-au alergat pe teren, cu scopul de a-i cere socoteală inclusiv fizic. Publicaţia El Confidencial, prevalându-se de declaraţiile unor componenţi ai naţionalei de tineret a Spaniei, prezenţi la tuneul final al Euro U20, care a avut loc anul trecut, la Bucureşti.

Iordăchescu a avut comportament de ultras

Aceştia susţin că Vlad Iordăchescu s-ar fi aflat în tribune la semifinala cu Portugalia, pierdută neaştep de micii stejari şi ar fi exercitat o presiune teribilă asupra arbitrilor, pe care i-a înjurat şi apostrofat în permanenţă.

La sfârşitul partidei, extrem de nervos, a coborât din tribună şi s-a dus la asistent, reproşându-i numeroasele erori şi ameninţându-l că va avea el grijă să nu mai arbitreze nici un meci. VEZI VIDEO

Închide ×