Fotbal intern

Spaniolii scriu că Valencia ar intra în luptă cu FCSB pentru Andrei Chindriș! Reacția lui Valeriu Iftime

11.05.2020 | 16:02
Spaniolii scriu ca Valencia ar intra in lupta cu FCSB pentru Andrei Chindris Reactia lui Valeriu Iftime
ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș este unul dintre cei mai doriți tineri jucători din Liga 1, iar spaniolii de la superdeporte.es anunță că Valencia este interesată de fundașul central al lui FC Botoșani.

Valencia, interesată de Andrei Chindriș

Andrei Chindriș a avut un sezon remarcabil la FC Botoșani, motiv pentru care FCSB a pus ochii pe el. Totuși, fundașul moldovenilor nu duce lipsă de oferte, iar mai nou, spaniolii anunță că Valencia este interesată de Chindriș.

ADVERTISEMENT

„Generația 1999, fizic impunător, citește bine jocul, e puternic în dueluri. Antrenorii consideră că Chindriș are profilul Valenciei. Botoșani știe că nu poate lăsa pe cineva cu calitățile sale fără niciun ban”, notează spaniolii.

„Am cerut un milion!”

Valeriu Iftime a reacționat după interesul spaniolilor și a anunțat că le-a cerut 1.000.000 de euro pentru Andrei Chindriș, însă prețul este negociabil:

ADVERTISEMENT

Este o ofertă din Spania. Nu e chiar așa, discuția e doar cu impresarul. Eu la club nu am primit. Știu de discuția asta din Spania pentru Chindriș”.

„I-am dat o împuternicire unui impresar pentru Spania și m-a rugat mult să nu îl dăm la FCSB că are o ofertă. Sigur, nu contează ce vreau eu, contează ce vrea fotbalistul. Suntem în aer acum. Nu știu dacă e de la Valencia”, a continuat patronul moldovenilor pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

„E în Spania. I-am spus că nici nu mă interesează, i-am dat o ofertă pentru Spania, dacă are o ofertă la prețul pe care l-am cerut eu, să vorbească cu jucătorul și după să vină la mine să dau OK-ul. Cam asta este.

„Am cerut un milion! Asta n-am spus încă.  I-am dat suma de transfer. Prețul nu este bătut în cuie, să fim serioși”, a mai spus Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Chindriș, conform transfermarkt.com