Spaniolii se tem de Dinamo: ”E cel mai greu adversar posibil”

bilbao, Dinamo, Liga Europa

Dinamo a devenit o adevărată sperietoare pentru Athletic Bilbao. Spaniolii de la Marca au scos în evidenţă principalele atuuri ale formaţiei din Ştefan cel Mare. Din acesta reiese că Rivaldinho este cel mai periculos jucător al ”câinilor”. Aceştia nu l-au uitat nici pe Juan Albin, cea mai nouă achiziţie a lui Cosmin Contra

"Antrenorul Cosmin Contra, fost fundaş la Alaves, Atletico şi Getafe, cunoaşte foarte bine Bilbao şi îl are printre atuuri pe un fotbalist cu pedigree: Rivaldinho, fiul lui Rivaldo, fost jucător la Barcelona.

Rivaldo Junior a semnat cu Dinamo în februarie. Cu numărul 9 pe spate şi cu contract până în 2020, este unul dintre principalele argumente ofensive ale echipei lui Contra. Altul este Juan Albin, un cunoscut al Ligii Spaniole, acesta jucând la Getafe şi Espanyol.

Nu este singurul dezavantaj al lui Bilbao. Echipa va ajunge la Bucureşti cu mai puţine meciuri oficiale decât Dinamo, care va avea 3 săptămâni în plus. Un alt dezavantaj pentru Bilbao va fi zborul lung, care va dura aproximativ 3 ore.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Cei de la Dinamo spun că Bilbao este cel mai greu adversar posibil, iar în Spania senzaţia este aceeaşi", notează ziariştii de la Marca.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695