Fotbal intern

Spaniolii se tem de România! “Nu o să fie deloc ușor!” Selecționerul e gata să renunțe la post pentru Luis Enrique

04.09.2019 | 09:04
Spaniolii se tem de Romania Nu o sa fie deloc usor Selectionerul e gata sa renunte la post pentru Luis Enrique

Echipa națională a României va primi vizita selecționatei Spaniei, joi, 5 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Națională, în fața a peste 55.000 de spectatori, iar spaniolii au recunoscut că se tem de echipa pregătită de Cosmin Contra și au explicat de ce. Selecționerul Robert Moreno speră ca jucătorii săi să trateze cu seriozitate partida din preliminariile EURO 2020 și îi avertizează pe aceștia să nu se considere superiori României.

  • 2.00 este cota oferită pentru Germania la partida în faţa Olandei, una din cele mai avantajoase oferite pentru meciurile din preliminarii de Fortuna

Spaniolii se tem de echipa națională a României

“Sunt fericit că o să jucăm pe un stadion plin. Nu este suficient un rezultat de egalitate, suntem Spania și trebuie să câștigăm mereu. Obiectivul nostru este să adunăm 30 de puncte. Știu că România își dorește foarte mult să ajungă la Campionatul European, dar și noi suntem profesioniști și oamenii așteaptă de la noi o victorie. Îmi este teamă că o să ne credem superiori României.

Poate că jucătorii lor nu sunt la echipe de top din Europa, dar au un grup bun. Nu au pierdut acasă din 2016. Puteau obține o remiză cu ușurință. Au același număr de gol ca noi și trebuie să arătăm o față bună pentru că nu o să fie deloc ușor”, a spus Robert Moreno.

Robert Moreno la un antrenament susținut de echipa națională a Spaniei înaintea meciului cu România. Sursă foto: sportpictures.eu
Robert Moreno la un antrenament susținut de echipa națională a Spaniei înaintea meciului cu România. Sursă foto: sportpictures.eu

Selecționerul Robert Moreno vrea să renunțe la post pentru Luis Enrique

Robert Moreno a vorbit și despre situația lui Luis Enrique, fostul selecționer al Spaniei care și-a pierdut fiica în urma că câteva zile, după ce micuța a dus o luptă dură cu cancerul. Actualul antrenor al spaniolilor este dispus să facă un pas în spate pentru a-i ceda lui Luis Enrique postul pe care l-a ocupat până în urmă cu puțin timp.

…despre Luis Enrique: “Este o situație recenmtă și trebuie să respectăm asta, dar dacă Luis Enrique decide ca să se întoarcă într-o zi, atunci eu sunt încântat să dau un pas în spate și să lucrez din nou cu el. Luis este prietenul meu și asta contează mai mult decât orice alt proiec. Pe mine mă bucura situața de dinainte. Sunt trei conferințe de presă pe care mi le-aș fi dorit să nu le am niciodată: cea de dinaintea meciului cu Malta, cea în care am fost prezentat oficial și cea de azi.”