Fotbal international

Spaniolii şi-au adus aminte de Cătălin Munteanu! În ce top a intrat fostul mijlocaş al lui Dinamo

31.01.2019 | 18:59
Spaniolii siau adus aminte de Catalin Munteanu In ce top a intrat fostul mijlocas al lui Dinamo

Spaniolii de la Marca şi-au adus aminte de Cătălin Munteanu în ultima zi de mercato din La Liga. Jonathan Castro Otto s-a transferat de la Atletico Madrid la Wolverhampton Wanderers, însă fundaşul stânga nu a bifat niciun minut în tricoul madrilenilor. Cu această ocazie, ziariştii iberici şi-au adus aminte de fostul internaţional român şi l-au inclus într-un top al fotbaliştilor care au fost vânduţi de Atletico Madrid fără să joace vreun meci pentru echipa din capitala Spaniei.

“După un sezon bun la Salamanca, românul s-a transferat la Atletico Madrid. S-a antrenat în perioada de pregătire, dar a părăsit echipa imediat. A fost împrumutat la Espanyol şi Albacete înainte să devină liber de contract şi să semneze cu Murcia”, au scris jurnaliştii de la Marca. În top au mai fost incluşi Martin Demichelis, Diego Jota, Bernard Mensah, Ruben Michael sau Julio Alves.

Spaniolii şi-au adus aminte de Cătălin Munteanu. A fost coleg cu Torres la Atletico Madrid

Jurnaliştii spanioli şi-au adus aminte de Cătălin Munteanu care a fost legitimat la Atletico Madrid în perioada 2001-2004. Fostul mijlocaş central jucase trei sezoane la Salamanca şi a fost adus de Luis Aragones la formaţia din capitala Spaniei. Chiar dacă nu a jucat niciun meci la Atletico Madrid, Cătălin Munteanu nu a uitat de perioada petrecută în tricoul “plăpumarilor”, când a împărţit vestiarul cu Fernando Torres.

Spaniolii şi-au adus aminte de Cătălin Munteanu. Ce au scris jurnaliştii de la Marca
Spaniolii şi-au adus aminte de Cătălin Munteanu. Ce au scris jurnaliştii de la Marca

“La Atletico Madrid era Fernando Torres, dar era copil atunci, 19 ani. Era şi Simeone, a doua perioadă când s-a întors. Juca Burgos în poartă la Atletico Madrid”, spunea Cătălin Munteanu. Fostul internaţional român a jucat de-a lungul timpului Steaua Bucureşti, Salamanca, Atletico Madrid, Espanyol, Albacete, Real Murcia, Dinamo Bucureşti, FC Braşov şi Viitorul. Între 1997 şi 2001, Cătălin Munteanu a jucat 17 meciuri şi a marcat un gol pentru echipa naţională a României.