Fotbal intern

Spaniolii sunt în Bucureşti şi vor să preia puterea la Dinamo: “Ne vom întoarce! Vine şi Pablo”. Exclusiv

12.05.2021 | 19:28
Spaniolii sunt in Bucuresti si vor sa preia puterea la Dinamo Ne vom intoarce Vine si Pablo Exclusiv
Spaniolii sunt în Bucureşti şi vor să preia puterea la Dinamo: "Ne vom întoarce! Vine şi Pablo". Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT

Continuă telenovela spaniolă la Dinamo. Oamenii lui Pablo Cortacero sunt la Bucureşti şi se pregătesc să preia din nou puterea la club, după 5 luni în care au pierdut controlul în fața fanilor acționari din DDB care au susținut clubul.

Spaniolii sunt în Bucureşti şi vor să preia puterea la Dinamo! Rufo Collado și Jose Bueno pregătesc terenul pentru Cortacero

Din informațiile FANATIK, fostul director sportiv al clubului Rufo Collado și Jose Bueno, omul de legătură între Pablo Cortacero și Dinamo sunt în București și își pregătesc pașii pentru a încerca preluarea clubului.

ADVERTISEMENT

Spaniolii îl au alături și pe Marius Iorga, fostul șef al departamentului de scouting de la Dinamo și, din informațiile FANATIK, ibericii au stabilit o întâlnire cu Adrian Alexandrescu, directorul de relații internaționale al lui Dinamo, prin care l-au anunțat că vin să preia clubul. Oficialul dinamovist însă nu vrea să audă de spanioli.

”Nu m-a sunat nimeni din partea spaniolă, nu s-au întâlnit cu mine. Cine v-a spus asta v-a mințit. Și nu le-aș permite eu niciodată lor accesul în club”, a declarat Adrian Alexandrescu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Rufo Collado, reacție pentru FANATIK: “Pablo Cortacero a învăţat din erori, cu toţii am făcut-o şi este convins că va face o mare echipă”

Rufo Collado a vorbit pentru FANATIK despre planurile pe care le are Pablo Cortacero în următoarea perioadă anunțând revenirea patronului din acte al clubului, despre care spune că a învățat din greșeli:

“Sunt de mai multe săptămâni Bucureşti, lucrez din umbră alături de echipa mea, cu Marius Iorga, dar Pablo Cortacero vă va spune mai multe când se va termina campionatul.

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă nu se va renunţa la Dinamo şi noi avem deja un plan foarte bine stabilit. Pablo Cortacero a învăţat din erori, cu toţii am făcut-o şi este convins că va face o mare echipă”, a spus Collado pentru FANATIK.

Pablo Cortacero, ultima dată în România pe 21 decembrie 2020!

Rufo Collado a lăsat să se înțeleagă că Pablo Cortacero se va întoarce în câteva zile la București și că va prelua puterea la clubul la care este acționar majoritar din luna august a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero nu a mai fost în România de pe 21 decembrie anul trecut, când a participat la o ședință a Consiliului de Administrație. De atunci, ibericul a promis în mai multe rânduri că vor fi virați bani pentru plata salariilor și a cheltuielilor, însă în club nu a intrat niciun euro.

De altfel, Constantin Eftimescu a anunțat în urmă cu câteva zile pentru FANATIK că Rufo Collado este în București, însă nu a luat legătura cu el: „Știu că Rufo Collado a fost în România și poate mai e! Și-a eliberat apartamentul care era pe numele clubului. Nu a discutat nimeni cu el”, a spus Eftimescu.

Suporterii din DDB, încă o victorie în instanță!

Între timp, suporterii lui Dinamo au obținut o nouă victorie în instanță în fața lui Pablo Cortacero. Tribunalul București a respins cererea formulată de spaniol pe motiv că era netimbrată, în condițiile în care ibericul nu a plătit taxa de timbru:

”Tip soluție: Anulează cererea. Soluția pe scurt: Admite excepţia netimbrării cererii de intervenție, invocată de instanţă din oficiu. Anulează cererea de intervenție formulată de intervenientul Cortacero Fernandez Pablo Manuel, ca netimbrată.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI – Civilă. Document: Încheiere finală (dezinvestire)”, se arată în comunicatul postat pe portal.just.ro.

Pablo Cortacero deține 72,8% din acțiunile de la Dinamo, în timp ce suporterii acționari din DDB au 20%. Deși este acționar majoritar, Pablo Cortacero nu a adus niciun ban în club din luna august a anului trecut.

  • 550.000 de euro este suma virată până acum în club de Pablo Cortacero
  • 72,8% din acțiunile clubului sunt deținute de spaniol
ADVERTISEMENT