Sport

Spaniolii sunt şocaţi de salariul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti: “Ca fotbaliştii”

06.12.2018 | 19:26
Spaniolii sunt şocaţi de salariul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti
ADVERTISEMENT

Spaniolii de la AS sunt şocaţi de salariul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti. România se va duela pe 11 decembrie, de la ora 19:00, cu Spania în grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin din Franţa, iar jurnaliştii iberici au început să fie interesaţi de selecţionata antrenată de Ambros Martin.

“Cristina Neagu a fost aleasă în trei ocazii diferite cea mai bună handbalistă a lumii şi este o stea a sportului românesc. Este sportiva cu cel mai mare salariu din ţara ei, unde câştigă 300.000 de euro pe an la CSM Bucureşti, la fel ca fotbaliştii. Handbalista s-a întors în ţara ei pentru a ajuta clubul finanţat de Primăria Bucureştiului să devină mai mare”, au scris jurnaliştii de la AS.

ADVERTISEMENT

Spaniolii sunt şocaţi de salariul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti. Câştiga peste Budescu sau Alibec

Spaniolii sunt şocaţi de salariul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti, iar vedeta echipei naţionale de handbal feminin a României îi depăşea în trecut pe fotbaliştii de la FCSB. Conform tolo.ro, handbalista de 30 de ani câştigă 264.000 de euro net pe an la campioana României. În tot acest timp, Constantin Budescu şi Denis Alibec, care evoluau în sezonul trecut la FCSB, aveau un salariu de 240.000 de euro pe an la vicecampioana României.

Spaniolii sunt şocaţi de salariul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti. Ce au scris cei de la AS
Spaniolii sunt şocaţi de salariul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti. Ce au scris cei de la AS

La actuala ediţie a Campionatului European de handbal feminin din Franţa, Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria competiţiei continentale. Vedeta lui CSM Bucureşti a depăşit-o pe Agnes Farkas (Ungaria), care marcase 205 goluri. În grupele principale de la EHF EURO 2018, România se luptă, pentru un loc în semifinale, cu Olanda, Ungaria, Spania, Norvegia şi Germania. La turneul final din Franţa, handbalista de 30 de ani a reuşit să înscrie 24 de goluri din 41 de aruncări, la egalitate cu Eliza Buceschi. Cele două românce sunt depăşite la acest capitol de Ana Gros (Slovenia) şi Katarina Krpez Slezak (Serbia).

ADVERTISEMENT