“Spărgătoarea de căsnicii”, jignită de fani

“Unde-s doi, puterea creste”, spune o vorba din popor, iar in cazul Antoniei si a lui Alex Velea isi gaseste perfect aplicabilitatea. De cand a inceput sa se discute despre faptul ca au o relatie...
24.08.2013 | 13:00
Spargatoarea de casnicii jignita de fani
ADVERTISEMENT

“Unde-s doi, puterea creste”, spune o vorba din popor, iar in cazul Antoniei si a lui Alex Velea isi gaseste perfect aplicabilitatea. De cand a inceput sa se discute despre faptul ca au o relatie amoroasa, popularitatea lor a crescut enorm, insa Antonia are mult de tras in urma acestei povesti. Desi se afiseaza mereu zambitoare, solista sufera teribil pentru ca e privita ca o femeie usoara care a distrus o casnicie.

Nimeni nu se astepta ca relatia dintre Antonia si Alex Velea sa ia o asemenea amploare, iar protagonistii cu atat mai putin. Ambii casatoriti, solistii nu au stiut cum sa reactioneze si cum sa managerieze aceasta situatie, motiv pentru care au lasat cam totul la voia intamplarii, acum fiind nevoiti sa suporte consecintele. Din fericire, in toata aceasta tevatura exista si un avantaj, intrucat cei doi si-au imbogatit agendele de spectacole, insa Antonia s-a cam ales cu imaginea sifonata. Fapt pe care il constientizeaza foarte bine, ajungand in pragul depresiei, desi se straduieste din rasputeri sa ascunda acest lucru:

ADVERTISEMENT

Nu i-a picat deloc bine situatia. A ajuns in pragul depresiei, plange incontinuu si sufera enorm cand vede ca fanii ii scriu ca este o curva, o femeie usoara sau o spargatoare de casnicii. Pur si simplu nu stie cum sa reactioneze. A fost sfatuita de mai multe persoane sa iasa si sa vorbeasca despre acest subiect dar i-a fost frica sa nu cumva sa fie pusa la zid si mai rau. Ea se ascunde, apare mereu zambitoare pe la concerte si in fotografiile de pe Facebook, insa numai ea stie ce e in sufletul ei”, a povestit o sursa din anturajul Antoniei.

Desi zvonurile ca Antonia si Alex ar avea o relatie au inceput sa circule de la inceputul acestui an, se pare ca cei doi au s-au apropiat unul de celalalt inca din vara anului trecut, de cand s-au cunoscut la studioul de inregistrari. Dar s-au ascuns chiar si de catre cei mai apropiati prieteni, pana si Smiley, “ingerul pazitor” al lui Velea afland ultimul, din presa.

ADVERTISEMENT

Sursa: WowBiz