Stanciu, din nou decisiv la Sparta! A dat o pasă de gol. Ce au făcut Niţă şi Vătăjelu

VIDEO
Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
07/04/2018, 17:58
Stanciu, din nou decisiv la Sparta! A dat o pasă de gol. Ce au făcut Niţă şi Vătăjelu

UPDATE, ora 17:55. Sparta Praga învinge cu 3-0 Dukla Praga, într-un meci în care Nicu Stanciu a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. Mijlocaşul român a dat o pasă de gol şi a evoluat 83 de minute. Sural şi Plavsic de două ori au înscris golurile praghezilor, care încheie seria de 4 egaluri la rând. Niţă şi Vătăjelu au fost integralişti la gazde.

VEZI VIDEO REZUMAT 


Sparta Praga – Dukla Praga LIVE STREAM 1.Liga. Sparta Praga nu a mai câştigat de la mijlocul lunii februarie, când formaţia din capitala Cehiei a învins-o pe Slovan Liberec. Sâmbătă, echipa antrenată de Pavel Hapal se duelează cu Dukla Praga.

Sparta Praga – Dukla Praga LIVE STREAM 1.Liga. Florin Niţă, Nicuşor Stanciu şi Bogdan Vătăjelu sunt titulari în derby-ul praghez. Jurnaliştii din Cehia sunt la picioarele fostului stelist. Cel mai bun jucător al primăverii? Fără nicio discuţie, Nicolae Stanciu. Românul a demonstrat că Sparta nu s-a chinuit degeaba să îl transfere. A avut o evoluţie senzaţională contra Slaviei Praga. Chiar şi aşa, conducerea clubului aşteaptă şi mai mult spectacol de la Stanciu”.

Sparta Praga – Dukla Praga LIVE STREAM 1.Liga. Stanciu, decisiv pentru praghezi

Sparta Praga – Dukla Praga LIVE STREAM 1.Liga. Nicuşor Stanciu a jucat şase meciuri pentru Sparta Praga în actualul sezon, timp în care a marcat patru goluri şi a oferit două pase decisive. Formaţia lui Pavel Hapal ocupă locul şase, la patru puncte de locul patru, ocupat de Sigma Olomuc, poziţie care permite prezenţa în Europa League.

Închide ×