Sparta Praga, înfrângere în campionatul Cehiei. Stanciu și Chipciu au ratat ocazii mari

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
27/10/2018, 21:58
Sparta Praga, înfrângere în campionatul Cehiei. Stanciu și Chipciu au ratat ocazii mari GALERIE FOTO
Sparta Praga, înfrângere în campionatul Cehiei. Stanciu și Chipciu au ratat ocazii mari

Sparta Praga a înregistrat o nouă înfrângere în campionatul Cehiei, 0-1 pe terenul celor de la Zlin. Echipa românilor Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu, Florin Niță și Bogdan Vătăjelu e pe locul 4 în clasament, cu 26 de puncte, la 4 lungimi de undă în spatele liderului Slavia Praga, grupare la care activează Alexandru Băluță. Slavia are un meci mai puțin disputat, urmând să joace în acest week-end pe teren propriu cu Dukla Praga.

Stanciu, Chipciu și Niță au început ca titulari partida Zlin – Sparta Praga, din runda cu numărul 13 din campionatul Cehiei. Niciuna dintre cele 2 echipe nu au găsit drumul spre gol în prima repriză, iar Alexandru Chipciu a fost sancționat cu un cartonaș galben în minutul 45, după o intrare nereușită la un adversar. Nicolae Stanciu a primit și el un galben în minutul 67, tot pentru o intrare dură, iar Bogdan Vătăjelu a intrat în minutul 80 în locul lui Civic.

Încă o înfrângere pentru Sparta Praga în Cehia. Stanciu și Chipciu au ratat ocazii mari

Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu au ratat două ocazii mari pe parcursul meciului, șutând periculos spre poarta adversă. Mingea a trecut însă pe lângă poartă la ambele faze, iar Sparta Praga a fost învinsă cu 1-0 de Zlin și rămâne la 4 puncte în spatele rivalei Slavia Praga, echipă care ocupă prima poziție în campionat și are un meci mai puțin disputat. Slavia s-ar putea distanța în cazul unei victorii pe teren propriu în acest week-end împotriva celor de la Dukla Praga.

Echipele de start trimise în teren la partida Zlin – Sparta Praga

Zlin (3-5-2): Dostal – Baco, Hnanicek, Gajic – Matejov, Podio, Holik, Jiracek, Bartosak – Beauguel, Jakubov.

Sparta Praga (4-4-2): Niță – Chipciu, Radakovic, Stetina, Costa – Mebrahtu, Frydek, Stanciu, Civic – Sural, Pulkrab.

Nicolae Stanciu poate prinde un transfer de Champions League

Nicolae Stanciu s-ar putea despărți de Sparta Praga în această iarnă, de serviciile mijlocașului român interesându-se Borussia Monchengladbach, Inter Milano și AC Milan. Stanciu ar fi tentat să semneze cu Inter, fiind tentat de o aventură în Champions League. Cele 3 echipe ar urma să înainteze oferte în perioada următoare, susțin jurnaliștii cehi.

Închide ×