Fotbal international

Stanciu, gol de generic pentru Sparta Praga! Ce a făcut Niţă

20.04.2018 | 21:55
Stanciu gol de generic pentru Sparta Praga Ce a facut Nita
ADVERTISEMENT

Sparta Praga – Jablonec LIVE STREAM Cehia. Partida se va disputa vineri, de la ora 21:15, în etapa cu numărul 25 din campionatul Cehiei. Înaintea acestei întâlniri Sparta Praga se află pe poziția a șasea, iar Jablonec pe locul cinci și ambele formații speră să prindă locuri de cupele europene. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos! VEZI AICI MECIUL ONLINE

UPDATE, ora 23:30 / Sparta Praga a învins-o pe Jablonec, scor 2-0, golurile fiind marcate de Nicuşor Stanciu şi Vaclav Kadlec. Florin Niţă a fost integralist, în timp ce Bogdan Vătăjelu l-a înlocuit pe fostul stelist în minutul 84. Sparta Praga ocupă, provizoriu, locul trei, la zece puncte în spatele Viktoriei Plzen. VEZI AICI GOLURILE MARCATE.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:53 / Nicuşor Stanciu a deschis scorul în meciul Sparta Praga – Jablonec. Internaţionalul român a înscris, din lovitură liberă, de la peste 20 de metri, în minutul 32. VEZI AICI GOLUL.


UPDATE, ora 20:30 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru Sparta Praga – Jablonec.

Sparta Praga: Niţă – Zahustel, Kaya, Stetina, Frydek – Kulhanek, Kanga – Kadlec, Stanciu, Plavsic – Sural

ADVERTISEMENT

Jablonec: Hruby – Holes, Pernica, Lischka, Zeleny – Masopust, Kubista, Travnik, Jovovic – Chramosta, Dolezal


Sparta Praga – Jablonec LIVE STREAM Cehia. ”Am fost cu toții dezamăgiți că nu am câștigat etapa trecută cu Viktoria Plzen, dar acum ne concentrăm pentru meciul cu Jablonec. Avem un singur obiectiv, victoria. Și asta pentru că un succes ne ajută să trecem peste ei în clasament și să păstram șanse pentru participarea în sezonul viitor al cupelor europene”, a declarat Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

Sparta Praga – Jablonec LIVE STREAM Cehia. Stanciu și Niță au șanse mari să fie titulari

Sparta Praga – Jablonec LIVE STREAM Cehia. ”Simt că jocul nostru s-a îmbunătățit și am remarcat faptul că în ultimele două meciuri nu am mai căzut din punctd e vedere fizic pe final. Putem fi mai periculoși în ofensivă, dar în primul rând trebuie să fim foarte atenți în apărare”, a mai spus Stanciu, care va fi titular în această seară. Și portarul Florin Niță va începe titular, în timp ce Bogdan Vătăjelu va fi, cel mai probabil, rezervă.