Stanciu primeşte ajutoare! Sparta Praga, transferuri pe bandă rulantă

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
02/02/2018, 19:46
Stanciu primeşte ajutoare! Sparta Praga, transferuri pe bandă rulantă

Florin Niţă şi Nicuşor Stanciu au ajuns în această iarnă la Sparta Praga, echipă care vizează calificarea în Liga Campionilor în sezonul viitor. Vineri, formaţia din capitala Cehiei a anunţat că l-a transferat pe Guelor Kanga de la Steaua Roşie Belgrad.

Praghezii au plătit 1,5 milioane de euro în schimbul fotbalistului de 27 de ani. Mijlocaşul ofensiv este internaţional gabonez, unde joacă alături de Pierre Emerick-Aubameyang. Jucătorul a fost adus la echipă şi pentru a-l ajuta pe Nicuşor Stanciu.

Noul transfer de la Sparta Praga, internaţional gabonez

Este necesar să-l avem pe Kanga în echipă pentru a-l ajuta pe Stanciu pentru că adversarii se vor concentra să-l blocheze pe Stanciu şi asta ne poate crea probleme. Cu Kanga avem mai multă varietate. Însă dacă cei doi nu vor fi sprijiniţi de ceilalţi, vom avea oricum probleme”, a declarat Zdenek Scasny, directorul sportiv al celor de la Sparta Praga.

Guelor Kanga a jucat în trecut pentru Mangasport, Missile, Mounana, Rostov şi Steaua Roşie Belgrad. Pentru echipa naţională a statului Gabon, fotbalistul de 27 de ani a bifat 34 de selecţii şi a marcat două goluri.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.