Stanciu primeşte ajutoare! Sparta Praga, transferuri pe bandă rulantă

sparta praga, florin nita, nicusor stanciu, transfer, guelor kanga, steaua rosie belgrad

Sparta Praga nu se mai opreşte din transferuri. După ce l-au achiziţionat în această iarnă, printre alţii, pe Florin Niţă şi pe Nicuşor Stanciu, praghezii au mai anunţat o mutare.

Florin Niţă şi Nicuşor Stanciu au ajuns în această iarnă la Sparta Praga, echipă care vizează calificarea în Liga Campionilor în sezonul viitor. Vineri, formaţia din capitala Cehiei a anunţat că l-a transferat pe Guelor Kanga de la Steaua Roşie Belgrad.

Praghezii au plătit 1,5 milioane de euro în schimbul fotbalistului de 27 de ani. Mijlocaşul ofensiv este internaţional gabonez, unde joacă alături de Pierre Emerick-Aubameyang. Jucătorul a fost adus la echipă şi pentru a-l ajuta pe Nicuşor Stanciu.

Noul transfer de la Sparta Praga, internaţional gabonez

"Este necesar să-l avem pe Kanga în echipă pentru a-l ajuta pe Stanciu pentru că adversarii se vor concentra să-l blocheze pe Stanciu şi asta ne poate crea probleme. Cu Kanga avem mai multă varietate. Însă dacă cei doi nu vor fi sprijiniţi de ceilalţi, vom avea oricum probleme", a declarat Zdenek Scasny, directorul sportiv al celor de la Sparta Praga.

Guelor Kanga a jucat în trecut pentru Mangasport, Missile, Mounana, Rostov şi Steaua Roşie Belgrad. Pentru echipa naţională a statului Gabon, fotbalistul de 27 de ani a bifat 34 de selecţii şi a marcat două goluri.