Fotbal international

Stramaccioni i-a găsit rolul lui Stanciu la Sparta Praga! Ce îi cere internaţionalului român

Sparta Praga a învins-o pe Hebei China Fortune, scor 3-0, în ultimul meci amical. La finalul partidei, antrenorul praghezilor a anunţat ce planuri are cu Nicuşor Stanciu.
03.02.2018 | 20:10
Stramaccioni ia gasit rolul lui Stanciu la Sparta Praga Ce ii cere internationalului roman

Nicuşor Stanciu a fost titular în amicalul cu Hebei China Fortune şi a jucat până în minutul 73 al meciului. La finalul partidei, Andrea Stramaccioni, antrenorul praghezilor, a declarat că echipa va fi construită în jurul internaţionalului român.

Avem o nouă linie de mijloc practic şi acest meci a fost un test important. Suntem conştienţi că linia noastră mediană va fi supusă unei mari provocări în această a doua parte a sezonului. Vreau ca Stanciu să joace în centru şi să asigure tranziţia între apărare şi atac. Bineînţeles sunt convins că putem juca şi mai bine de atât, dar am făcut un meci bun”, a declarat antrenorul italian al praghezilor.

Vătăjelu, pasă de gol pentru Sparta Praga

Nicuşor Stanciu a vorbit la rândul său la finalul meciului. Internaţionalul român a declarat că a început să-şi cunoască mult mai bine colegii. Fotbalistul de 24 de ani a mai precizat că abia aşteaptă să joace primul meci oficial în tricoul cehilor.

Este al treilea meu meci la Sparta şi deja mă simt mult mai bine. Am început să-mi cunosc mai bine colegii. Lucrăm la cel mai înalt nivel la antrenamente şi tragem tare la meciuri. Mai avem timp să muncim, mai este şi un meci amical, iar apoi va începe campionatul. Abia aştept să joc primul meci oficial în faţa fanilor, la Praga”, a declarat Nicuşor Stanciu. Bogdan Vătăjelu a oferit o pasă decisivă în timpul amicalului, în timp ce Florin Niţă a absentat, acesta fiind lăsat să se întoarcă în ţară pentru câteva zile.