Fotbal intern

Sparta Praga scapă de toţi fotbaliştii români! După Chipciu, Florin Niţă este următorul pe lista neagră: “Situaţia e grea”

22.05.2019 | 21:55
Sparta Praga scapa de toti fotbalistii romani Dupa Chipciu Florin Nita este urmatorul pe lista neagra Situatia e grea

Sparta Praga scapă de toţi fotbaliştii români, iar Florin Niţă este ultimul intrat pe lista neagră. Jurnaliştii cehi au anunţat că Alexandru Chipciu va fi trimis la Anderlecht, de unde era împrumutat, iar Cosmin Contra a vorbit miercuri de situaţia portarului de 31 de ani, care nu mai este dorit de oficialii formaţiei din capitala Cehiei.

Sparta Praga scapă de toţi fotbaliştii români: “Nu mai e dorit a echipă”

Sparta Praga scapă de toţi fotbaliştii români, iar acest lucru îi poate da planurile peste cap lui Cosmin Contra. Înainte de dubla cu Norvegia şi Malta, selecţionerul echipei naţionale a României a vorbit despre situaţia portarilor şi a anunţat că Florin Niţă are şanse mari să plece de la echipa din capitala Cehiei în această vară.

“Am avut probleme cu Pantilimon si Niţă. Total diferite faţă de Tătăruşanu. Pantilimon a terminat campionatul pe 5 mai, ar fi avut o perioadă mare de vacanţă. Era imposibil ca în câteva zile să îl aducem într-o formă sportivă bună pentru a juca cele două meciuri. Şi am hotărât cu Leo Toader să găsim alternative. Niţă are şi el o situaţie grea la Sparta Praga. Am înţeles de la Toader că a vorbit cu el şi că nu mai e dorit la echipă, iar el e un băiat care suferă mult când se întâmplă asemenea lucruri şi partea psihică e foarte importantă când jucăm la nivel înalt”, a declarat Cosmin Contra pentru FRF TV.

Sparta Praga scapă de toţi fotbaliştii români (sursă foto: sportpictures.eu)
Sparta Praga scapă de toţi fotbaliştii români (sursă foto: sportpictures.eu)

Ce alternative are Cosmin Contra pentru postul de portar

“Şi aveam cele două alternative, cu Radu care joacă la Genoa şi o face foarte bine, chiar dacă Genoa nu trece printr-o perioadă prea bună si îşi va juca rămânerea în Serie A în ultima etapă şi sperăm din inimă ca echipa să se salveze, pentru că şi moralul jucătorului va fi altfel. Îl avem şi pe Lung junior care joacă foarte bine în Turcia la Kaiseryspor şi e unul din jucătorii apreciaţi din echipa lui. Avem aceste două variante care probabil vor fi în lot pentru cele două meciuri”, a încheiat Cosmin Contra.

Florin Niţă a jucat 28 de meciuri în actualul sezon pentru Sparta Praga, însă de la finalul lunii aprilie nu a mai prins primul “11”. Portarul de 31 de ani a fost rezervă în play-off-ul primei ligi din Cehia, locul lui fiind luat de Milan Heca.

Tags: