Fotbal international

Video. Triplă Stanciu, gafe Niţă în Sparta-Slavia: 3-3 de la 3-0!

Sparta Praga, echipa românilor Stanciu, Niţă şi Vătăjelu a ratat o imensă şansă de a se apropia de locul 2. Sparta a condus cu 3-0 la pauză în derbyul cu Slavia, graţie reuşitelor lui Stanciu, dar în a doua parte Niţă a gafat de două ori şi în prelungiri Slavia a smuls egalul, 3-3, din penalty.
17.03.2018 | 20:33
Video Tripla Stanciu gafe Nita in SpartaSlavia 33 de la 30

UPDATE: Absolut incredibil, în minutul al cincilea de prelungiri Slavia egalaează prin Milan Skoda din penalty, după o fază confuză în careul Spartei. Sparta a avut 3-0 la pauză şi totuşi nu a reuşit să obţină cele trei puncte.


UPDATE: În minutul 83 scorul devine 3-2 după ce Niţă ia un gol pe gcolţul scurt!

UPDATE: În minutul 70 Slavia reduce din scor, din păcate şi cu concursul lui Niţă, care a ieşit pe sub minge la o centrare. iar apoi Stoch l-a învins din unghi cu un şut sub bară.


UPDATE: În minutul 43, după ce, în prealabil, Slaviei i se anulase un gol tot prin intervenţia VAR, Stanciu a mai adăugat o perlă, cu un şut care l-a surprins pe portarul advers la colţul scurt şi tabela arată un incredibil 3-0 în derby


UPDATE: Sparta se desprinde la două goluri. Stanciu e la a treia super fază din meci! Românul a executat o lovitură de colţ şi fundaşul Slaviei, Tomas Soucek, încercând să respingă, a trimis în plasa propriei porţi. Până acum Stanciu a fost omul meciului.


UPDATE: Câteva minute mai târziu Stanciu a reuşit dubla cu un şut din afara careului, după o lovitură liberă, dar golul nu a fost validat de VAR pentru ofsaidul unui coechiper aflat pe traiectoria şutului său.


UPDATE: Stanciu reuşeşte deschiderea scorului în minutul 11 al derbyului, cu un şut din unghi, la care a contribuit şi portarul Slaviei, care a fost surprins şi din el a intrat balonul în poartă!


Este o seară de gală pentru fotbalul din prima divizie a Cehiei. Este seara marelui derby al Pragăi, între Sparta şi Slavia. Ambele echipe au aceleaşi obiective, de a încheia sezonul pe poziţia secundă, pentru că Viktoria Plzen este din alt film în această ediţie şi va câştiga competiţia internă la pas. 

Pentru Sparta misiunea se anunţă infernală, pentru că la acest moment, Slavia are nu mai puţin de şapte puncte mai mult şi ocupă locul mult râvnit. Doar victoria ar folosi echipei preluate de o etapă de către fostul selecţioner Pavel Hapal, pentru că ar mai reduce diferenţa.

Sparta Praga – Slavia Praga. Fostul botoşănean Ngadeu joacă la oaspeţi

Florin Niţă şi Nicuşor Stanciu sunt anunţaţi titulari în echipa Spartei, dar nu şi Bogdan Vătăjelu, care, cel mai probabil va începe derbyul de pe bancă. Hapal a declarat că e momentul ca transferul cel mai scump din istoria clubului, adică Stanciu, să iasă la rampă şi să conducă echipa spre un rezultat favorabil. Aceeaşi presiune ca la Anderlecht, adică dacă s-au dat atâţia bani e normal ca prestaţia jucătorului să justifice investiţia.

Slavia are patru victorii în ultimele cinci meciuri şi la ora actuală joacă un fotbal mult mai bine organizat decât Sparta. Fostul fundaş al Botoşanilor, Ngadeu, a fost reprofilat ca mijlocaş la închidere şi are evoluţii foarte bine.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi