SPARTA PRAGA-STEAUA. Duckadam uimeşte: "Nu avem un lot valoros!"

SPARTA PRAGA-STEAUA. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf va juca în această seară, de la ora 21:00, împotriva formaţiei Sparta Praga, în prima manşă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Meciul va fi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO - vezi detalii aici.

SPARTA PRAGA-STEAUA. Preşedintele de imagine al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, Helmuth Duckadam, a vorbit despre întîlnirea care va avea loc în această seară şi a făcut o declaraţie care nu le va pica foarte bine steliştilor.

"Terenul de la Praga nu este foarte bun. S-a văzut şi ieri, la antrenamente, că se rupe repede. Cred că e foarte bine că a plouat. Nu întreb care e echipa înainte de startul meciului. La antrenamentul de ieri am văzut că Popa şi Pintilii s-au pregătit bine şi erau într-o condiţie bună. Mi-au părut ok. Sperăm că nu vor fi accidentări.

Nu avem un lot numeros şi valoros şi de aceea presiunea nu este foarte mare. Echipa este relaxată, iar jucătorii vor încerca să facă tot ce pot în acest meci. Poate e presiune pe antrenori şi conducere. Cred că echipa care va fi mai inteligentă se va califica. Echipele sînt de valori apropiate, sîntem la început de sezon şi echipele nu sînt încă în formă", a spus Duckadam.