SPARTA PRAGA-STEAUA. “E cel mai important meci din cariera mea şi sînt pregătit să-l cîştig!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
26/07/2016, 00:01
SPARTA PRAGA-STEAUA. “E cel mai important meci din cariera mea şi sînt pregătit să-l cîştig!”

Vlad Achim a declarat într-o conferinţă de presă din Cehia că partida cu Sparta Praga este cea mai importantă din cariera sa.

“Ne aşteaptă un meci foarte important pentru Steaua, poate cel mai important din acest sezon şi am venit pregătiţi pentru a scoate un rezultat bun.

Pot să spun că e şi cel mai important meci din cariera mea. Pentru asta am venit la Steaua, pentru astfel de meciuri. Mereu mi-am dorit să joc la acest nivel, iar acum vreau să fac şi un joc bun, deoarece vreau ca echipa mea să meargă mai departe.

Nu vreau să vorbesc foarte mult despre jucătorii Spartei, vreau să ne gîndim doar la ce avem noi de făcut pe teren.

Am analizat adeversarul şi pot să vă să pun că Sparta este o echipă bună, iar jucătorii ei pasează foarte bine”, a spus Achim.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×